la 13.07. klo 18:00

SK Gaming - exceL

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ExceLin kurimus jatkuu

LECin lauantain kierroksella sarjan viimeiseksi jumittunut exceL kohtaa SK Gamingin, kun jumbojoukkue metsästää edelleen kesäkauden ensimmäistä voittoaan. Ottelu alkaa 18:00 ja se on BO1 (paras yhdestä).

ExceL otti perjantain kierroksella odotetusti tappion Origenia vastaan. Joukkue aloitti hyvin johtaen tapoissa 4-1, mutta Origen paremmin skaalautuva drafti pelasi minuutti minuutilta enemmän exceLiä vastaan. Joukkue on tällä hetkellä selkeästi heikoin osallistuja koko sarjassa, ja yhdenkin voiton saavuttaminen tulee vaatimaan nuokahdusta vastustajalta.

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla – voitot tilille 15 minuutissa!

SK Gaming hävisi oman perjantain kierroksen ottelunsa Splycelle, joka vahvisti asemiaan kolmantena G2:n ja Fnaticin takana. SK tarvitsee tästä ottelusta voiton pysyäkseen vielä play-off haaveissa kiinni ja se varmasti näkyy tämän päivän ottelussa, varsinkin joukkueen ollessa pienessä tappioputkessa.

ExceL saa vähiten tappoja koko sarjassa, joten jälleen kerran pelaamme ennakkosuosikin, eli SK:n, tappoja tasoituksella päävalintana. Tämän lisäksi lapulle otetaan tappojen underia, koska exceLin tappojen vähäisyys jättää liikaa tehtävää SK:lle.