la 16.03. klo 17:00

Ilves  -  SaiPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Käynnistääkö Ilves vai SaiPa pudotuspelit voitolla?

Runkosarjassa kahdeksanneksi sijoittunut Ilves isännöi yhdeksänneltä sijalta pleijareihin ponnistavaa SaiPaa pudotuspelikevään avausottelussa! Liigassa kevään ottelut käynnistyvät tuttuun tapaan kahden otteluparin karsinnoilla varsinaisiin pudotuspeleihin. Ilveksen ja SaiPan välisessä sarjassa avausvoitto on todella merkittävä.

SaiPa janoaa Tampereella otteluvoittoa

Karsintakierroksella varsinaisille pudotuspelikierroksille pelataan paras kolmesta -formaatilla, mikä tarkoittaa, että kahdella voitolla pääsee jatkoon. Kotietu on siis isossa roolissa, sarjat ovat heti katkolla ja nopeasti poikki.

Betsaa 10€ – saat 50€ edestä ilmaisvetoja:

Unibetilta huikea etu Uhmapelaajille viikon loppuun asti!

Jos SaiPa voittaisi Tampereella, olisi sillä kotonaan mahdollisuus voittaa koko sarja ja edetä jatkoon. Runkosarjan viimeisissä kuudessa ottelussaan SaiPa voitti kolme ottelua, mutta voittoja tärkeämpi asia siinä vaiheessa oli ehdottomasti pelillinen ilme – se oli pirteä.

Ilves hävisi Lukolle viimeisellä runkosarjakierroksella 2–5-numeroin, mutta sitä ennen se onnistui voittamaan Ässät vieraissa sekä HPK:n Tampereella. Ilveksessä on niin ikään ollut nähtävillä hyviä asioita, joista suurin on takuulla kehitys loppukautta kohti kauden puolivälin suvantovaiheen jälkeen.

Kokonaisuutena tamperelaisten käyrä on kuitenkin ollut laskeva, kun muistetaan, että runkosarjan avauskolmanneksen jälkeen joukkue keikkui lähellä sarjan kärkipäätä.

Ilves ei ole niin paljoa edellä kuin kertoimet väittävät

Otteluparin avauskohtaamisesta saattaa tulla todella tasainen, kuten toki pitääkin – vastakkain ovat joukkueet, joilla oli runkosarjassa lopulta piste-eroa kolme paunaa. Runkosarjassa keskinäisten kamppailujen voitot tasattiin 2–2, SaiPa voitti kaksi ensimmäistä ja Ilves viimeisimmät. Molemmat joukkueet voittivat yhden ottelun kotonaan sekä yhden vieraskaukalossa.

Kertoimissa tamperelaisjoukkue Ilves on asetettu selkeähköksi voittosuosikiksi ensimmäiseen kamppailuun. Vaikka kotiedulla on vahvasti merkitystä näissä karkeloissa, ei sen vaikutus niin suuri ole kuin kertoimet väittävät.

Kumpikin joukkue on saanut pelata nykyisellä kokoonpanollaan ilman uusia poissaoloja jo pidemmän tovin. SaiPalla sivussa ovat olleet ja ovat yhä Veeti Vainio, Vladimir Denisov, Emil Oksanen sekä Roy Radke. Ilveksellä sivussa on Jerry Ahtola.

SaiPa ei ole niin paljoa isäntiä huonompi kuin kertoimia tuijottamalla voisi päätellä, koska sillä on kaikki realiteetit voittaa kamppailu ja päästä yrittämään sarjan katkaisemista kotonaan seuraavassa taistossa. Pelikohteiksi nostetaan lopullinen vierasvoitto sekä SaiPan voitto varsinaisella peliajalla, pelaaja voi valita näistä mieleisensä.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!