ti 12.03. klo 18:30

Kärpät - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pelicansille tarjolla hurja kerroin!

Liiga-runkosarjaa on jäljellä kaksi täyttä kierrosta. Tiistaina pelataan täysi seitsemän ottelun kierros ja panokset on osassa kamppailuista ovat todella kovat. Oulussa kotijoukkue Kärpät pelaa kunniasta voitettuaan jo runkosarjan, mutta vierasjoukkue Pelicans taistelee sijoista 2-4. Kykeneekö lintulauma hakemaan Oulusta pisteet?

Lahtelaiset hurjassa vireessä – antaako Kärpät sata prosenttia?

Runkosarja on ollut oululaisten ylivoimaa. Kärpät on ollut omaa luokkaansa alusta asti ja joukkue on ehdottomasti ylivoimainen suosikki nostamaan keväällä Kanada-maljaa. Kun runkosarjaa on jäljellä enää kaksi kierrosta, pelaajien loukkaantuminen on viimeinen asia mitä joukkue sallii, koska panosta ei ole enää nimeksikään.

Kuten tuloksista voi kuitenkin lukea, on joukkue täynnä ammattiurheilijoita, eikä kukaan ole kaukalossa löysäillyt. Silti viimeisin vääntömomentti uupuu taatusti.

Lahtelaisilla tilanne on toinen. Joukkue pelaa tällä hetkellä loistavaa jääkiekkoa ja on ollut viime aikoina todella tehokas. Pelicansilla on mahdollisuuksia vielä jopa runkosarjan toiselle sijalle. Tämä tosin ei ole omissa käsissä, vaan Tapparan tulisi kärsiä pistemenetyksiä. Joukkueen suurin tavoite on varmasti pitää nykyisestä tilanteesta kiinni ja jättää TPS taakseen neljänneksi.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Kummallakaan ryhmällä ei ole suuria loukkaantumishuolia. Pelicansilta lähellä kokoonpanoon paluuta on Casimir Jurgens, joka on mahdollisesti jo tiistaina askissa. Miihkali Teppo on varmuudella sivussa. Kärpillä sivussa ovat hyökkääjät Mika Pyörälä sekä Oskar Osala.

Pelivalinnat pienellä riskillä – tarjolla todella makeaa kerrointa

Pelicans on voittanut viimeiset viisi otteluaan ja tehnyt näissä huikeat 25 maalia. Tätä ei voi mitenkään väheksyä, kun vastassa on ollut kovia joukkueita, kuten TPS, JYP ja Tappara.

Kärpät on voittanut viimeisistä viidestä taistostaan neljä, mutta ollut ajoittain yllättävissä vaikeuksissa. Viimeisin ottelu oli oululaisten näytöstä, kun joukkue kaatoi Jukurit Mikkelissä tennislukemin 0-6. Tätä ennen Kärpät kaatoi Jyväskylässä Jypin 1-4. Muutoin kamppailut ovat olleet maalin pelejä ja mahtuuhan mukaan myös yllättävä tappio KooKoota vastaan.

Kun toinen pelaa vailla panosta, ja tietoisena siitä, että tärkeimmät pelit ovat edessä ja siitä huolimatta loistavassa vireessä olevat vieraat arvioidaan noin suureksi altavastaajaksi, on tähän pakko tarttua. Pelivalinta on Pelicansin varsinaisen peliajan voitto.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!