ma 11.03. klo 02:05

San Antonio Spurs - Milwaukee Bucks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

San Antonio Spursilla lepoetu – nappaa maistuva kerroin talteen!

San Antonio Spurs kohtaa sunnuntaina joukkueen, jolla on koko liigan paras tilasto, kun Milwaukee Bucks vierailee AT&T Centerissä. Suurten panosten jännitysnäytelmä alkaa Suomen aikaa kello 02:00 maanantaiyönä.

Bucks ollut vakuuttava koko kauden

Giannis Antetokounmpon tähdittämä Milwaukee Bucks on puksuttanut tasaisesti eteenpäin kauden alusta asti ja pitääkin ansaitusti hallussa koko liigan parasta tilastoa saldolla 49–16. Täksi kaudeksi joukkueen penkin taakse siirtynyt Mike Budenholzer on tuonut ryhmään todella tehokkaan ja voittavan konseptin.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Viime kaudesta todella suuren harppauksen eteenpäin ottanut joukkue on pelaajamateriaaliltaan todella tasainen. Bucksilla on viisi hyvää aloittavaa pelaajaa ja penkiltä löytyy riittävästi laatua korvaamaan huilaavia pelaajia. Hyökkäyksen pääarkkitehtina toimiva Antetokounmpo on ympäröity loistaville heittäjillä, jotka takaavat tähtipelaajalle tarpeeksi tilaa tehdä tuhojaan paintilla ja sen läheisyydessä.

Bucks saapuu otteluun pelattuaan edellisenä iltana kotiottelun Fiserv Forumissa Milwaukeessa, johon on linnuntietä mitattuna maanantaiyön pelipaikasta, San Antoniosta, yli 2000 kilometrin matka. Kun runkosarjaa on takana noin 65 ottelua, alkaa väkisinkin pelaajien jalka painamaan, eivätkä peräkkäiset ottelut pitkillä siirtymillä taivu enää yhtä kepeästi kuin alkukaudesta. Bucks pelaa kolmatta kertaa neljässä päivässä, joten olisi yllätys, vaikka joitaikin avainpelaajia lepuutettaisiin.

Lännessä tasainen pudotuspelikamppailu

San Antonio Spurs on kahdeksantena läntisessä konferenssissa tilastolla 37–29. Joukkue on kuitenkin vain kaksi ottelua jäljessä viidettä sijaa pitävästä Portland Trail Blazersistä, joten tilanne voi elää yhä reilusti. Alaspäin on vähän enemmän hajurakoa, koska Sacramento Kings on jäänyt jo kolmen ja puolen ottelun päähän Spurs-laumasta.

Yhtä liigan parasta kotitilastoa hallussaan pitävä Spurs on voittanut AT&T Centerissä peräti 78.1 prosenttia otteluistaan. Joukkue on hävinnyt edellisissä 20 kotiottelussaan vain kolmesti, joten San Antoniossa pelatessa pisteet ovat jääneet todella usein isännän haltuun.

Kotijoukkueen avainpelaajien – DeMar DeRozanin ja LaMarcus Aldridgen hyvän vire jatkunee myös maanantaiyönä, kun väsynyt Bucks saapuu vierailulle ja pelaa toisena iltana peräkkäin. Spursilla ei otteluun lähdettäessä ole varteenotettavia loukkaantumisia, joten joukkue pääsee vyöryttämään koko laajan materiaalinsa turvin. Isäntä pääsee otteluun levänneenä, sillä se pelasi viimeksi neljä päivää sitten Atlantassa.

Spursille jokainen ottelu on äärimmäisen tärkeä. Vaikka joukkue on tällä hetkellä pudotuspelipaikassa kiinni, voi tilanne muuttua todella nopeasti tasaisessa läntisessä konferenssissa. Joukkueella on mahdollisuudet kivuta vielä monta sijaa ylöspäin ja välttää esimerkiksi Golden State Warriorsin kohtaaminen heti avauskierroksella.

Pelivalinnaksi nostetaan todella kovalla lepoedulla varustetun hyvävireisen kotijoukkueen voitto. Spurs on asetettu ottelussa vedonvälittäjien toimesta altavastaajaksi ja ylikerroin kannattaa ehdottomasti poimia mukaan!

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!