ma 11.03. klo 01:05

Dallas Mavericks - Houston Rockets

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dallasissa mitellään Texasin herruudesta!

Seitsemän ottelun voittoputkessa seilaava Houston Rockets kohtaa huonossa vireessä olevan Dallas Mavericksin. Isäntäjoukkue Mavericks on voittanut kymmenestä edellisestä ottelusta vain yhden. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 01.05

Rockets kiipeää kohti kärkeä

Houston Rocketsin alkukausi oli musertavan heikko. Viime vuonna läntisen konferenssin finaaleissa pelannut joukkue majaili konferenssissaan sijalla 14 ja kärsi isoista loukkaantumisista. Chris Paul, Eric Gordon sekä Clint Capela olivat kaikki samaan aikaan sairastuvan puolella. Tästä kolmikosta jokainen on normaalisti joukkueen avausviisikossa, joten pelimiehiä jouduttiin kaivamaan reservistä roimasti mukaan.

Joukkue on kuitenkin noussut kuin vaivihkaa jo konferenssinsa kolmannelle sijalle. Tästä iso kiitos kuuluu James Hardenille, joka teki peräti 32 ottelussa peräkkäin vähintään 30 pistettä. Tämä putki on NBA:n historian toiseksi pisin, heti legendaarisen Wilt Chamberlainin 65 ottelun jälkeen.

Hardenin pistekeskiarvo tällä kaudella on mykistävä 36.7, jonka lisäksi mies napsii 6.5 levypalloa ja 7.5 syöttöä ottelua kohti. Hardenin historiallinen kausi on nostanut miehen myös liigan toiseksi MVP-suosikiksi Giannis Antetokounmpon kanssa.

Tällä hetkellä kauden parasta peliään pelaava Rockets pääsee otteluun myös lähes parhaalla kokoonpanolla. Huippukunnossa olevan joukkueen sairastupa on tällä hetkellä kohtalaisen tyhjä, kun ainoastaan Kenneth Faried on tällä hetkellä loukkaantuneiden listalla.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Mavericksin kuntokäyrä täysin päinvastainen

Siinä missä Rocketsin trendi on ollut nouseva, on Mavericks tullut askel askeleelta kohti läntisen konferenssin pohjaa. Hetken aikaa näytti jopa siltä, että joukkueella voisi olla realistinen mahdollisuus pudotuspeleihin, mutta kesken kauden tehtyjen vaihtojen perusteella joukkueen katse on jo vahvasti tulevaisuudessa.

Slovenialaisen Luka Doncicin uskomaton tulokaskausi on tällä hetkellä jäämässä Mavericksin kauden kohokohdaksi. Vastikään 20 vuotta täyttäneen Real Madrid -kasvatin kausi on ollut yksi NBA:n historian parhaista tulokaskausista ja Dallasissa on tulevaisuus hyvissä käsissä Doncicin ja Kristaps Porzingisin myötä.

Tällä hetkellä Mavericksin kokoonpano on kuitenkin Doncicia lukuunottamatta hyvin keskinkertainen. Materiaalissa ei ole tarpeeksi syvyyttä eikä laatua, joten joukkue on kärsinyt peräti yhdeksän tappiota 10 viime ottelusta. Nyt vastaan tulee todella kovassa lennossa oleva Rockets, joten Mavs joutuu todellisen testin eteen.

Pelivalinnaksi Uhmapelaajat valitsee tähän otteluun siis Teksasin punaisen joukkueen, eli Houston Rocketsin. Vedonlyöntiyhtiöiden asettama kahdeksan pisteen tasoituslinja riittää peleille vallan mainiosti, joten kovavireisen vierasjoukkueen kelkkaan on tässä ottelussa hypättävä.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!