su 10.03. klo 14:00

Liverpool - Burnley

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Liverpool pakkovoiton edessä!

Sunnuntaina pelataan taas tärkeä ottelu mestaruuskamppailun kannalta, kun Liverpool isännöi Burnleytä Anfieldillä. Kotijoukkueen on melkeinpä pakko voittaa tämä ottelu pysyäkseen Manchester Cityn kintereillä sarjataulukossa.

Liverpool on Valioliigan 2. sijalla ensimmäistä kertaa sitten joulukuun alun. Viime viikot ovat olleet Jürgen Kloppin miehistölle haastavia – joukkue on joutunut jakamaan pisteet tasan sekä Manchester Unitedin, että Evertonin kanssa. Liverpoolin kannalta turhauttavan Everton-tasapelin myötä Manchester City löytyy nyt sarjakärjestä ja Punaiset ovat kovan haasteen edessä.

Liverpoolin ongelmat ovat sijoittuneet maalintekoon, mikä on sinäänsä todella ihmeellistä, sillä hyökkäyksestä löytyy maailmanluokan pelaajia. Mohamed Salah ei ole vastannut viime aikoina hänelle asetettuihin odotuksiin, mutta Sadio Mane on joukkueen onneksi ollut hyvässä vireessä.

Liverpoolin maalinteko-ongelmaa tutkaillessa on kuitenkin otettava huomioon, että Anfieldillä joukkueella on kuitenkin luistanut. Punaiset ovat viimeksi jääneet maaleitta Anfieldillä pelatussa Valioliigaottelussa noin viisi kuukautta sitten Manchester Cityä vastaan. Joukkueen vahvasta suorittamisesta Anfieldillä antoi hyvin osviittaa viimeisin 5-0-kotivoitto Watfordista.

Liverpool on Anfieldillä todella vahva ja Burnleyllä tuleekin olemaan melkoinen vuori kiivettävänä mikäli se mielii ottaa pisteen mukaansa Lancashireen. Liverpool on päästänyt kotikentällään vain seitsemän maalia tämän kauden Valioliigassa – varteenotettavaa on myös Punaisten tappioton putki kotipyhätössään, joka on venynyt melkein kahden vuoden mittaiseksi Valioliigan osalta.

Liverpoolin loukkaantumishuolet ovat hellittäneet aika lailla olemattomiin. Pitkäaikaispotilas Alex Oxlade-Chamberlain palasi pelikentille perjantaina, kun hän pelasi Liverpoolin alle 23-vuotiaiden joukkueessa. Dejan Lovren on niin ikään käytettävissä sunnuntaina kuntouduttuaan kahden kuukauden pituisesta reisivammasta.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Burnleyn leirissä tehtiin oikea-aikainen herätysliike, jonka seurauksena joukkue löytyy putoamisviivan yläpuolelta, joskin melko ohuen marginaalin turvin. Viininpunaiset ovat tällä hetkellä kaksi pistettä kolmanneksi viimeisellä sijalla majailevaa Cardiffia edellä. Sean Dychen miehistöllä on kuitenkin edessään vielä iso nippu haastavia otteluita, ensimmäinen näistä sunnuntaina Anfieldillä.

Burnley on ollut vuodenvaihteen jälkeen hyvässä iskussa, mutta saapuu kuitenkin Anfieldille kahden ottelun tappioputkessa. Dychen suojattien tekeminen ei ollut kummassakaan ottelussa vakuuttavaa ja Liverpoolin kohtaaminen tulee heidän kannaltaan todella ikävään paikkaan.

Viininpunaisten vierasmenestys ei myöskään suoranaisesti lupaa hyvää, joukkue on onnistunut voittamaan vain kolme vierasottelua tällä kaudella, kaikki näistä sarjataulukon heikomman puolikkaan joukkueita vastaan.

Burnleyllä ei ole Anfieldille lähdettäessä uusia poissaoloja. Aaron Lennon, Jonathan Walters sekä Steven Defour jatkavat sivussa loukkaantumisten takia.

Molemmilla joukkueilla on ottelussa panosta, mutta tietäen Liverpoolin dominanssin Anfieldillä, on tästä ottelusta vaikea povata Burnleylle juurikaan ilonaiheita. Liverpoolia harvoin Anfieldillä yllätetään varsinkaan Valioliigan heikoimpien joukkueiden toimesta, joten Liverpoolin voitto maalia päästämättä on otollinen pelivalinta tähän otteluun.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!