la 09.03. klo 19:00

LEC: SK - Splyce

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

SK kohtaa strategisesti vahvan Splycen

League of Legendsin European Championshipin päivän toisessa ottelussa kohtaavat SK gaming ja Splyce. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Splycen voittoon tiukan kamppailun jälkeen. Splyce pyrkii vahvistamaan asemansa sarjataulukon kärkikolmikossa, mutta SK on lähes pakkovoiton edessä, mikäli se haluaa playoffeihin.

Ensimmäisessä kohtaamisessa mentiin suuntaan ja toiseen

Pitkän pelin jälkeen Splyce otti voiton SK:sta 46 minuutin kohdalla. Splyce pääsi alussa hyviin asemiin, kun heti pelin toisen minuutin kohdalla SK teki virheen ja Kasper ”Kobbe” Kobberup ja Tore ”Norskeren” Hoel Eilertsen käyttivät tilaisuuden hyväksi ja nappasivat ensimmäisen tapon.

Kun ottelua oli pelattuna noin 26 minuuttia SK sai kuitenkin Splycen toplanerin Tamás ”Vizicsacsi” Kissin kiinni ja siirtyi baronille voitetun teamfightin jälkeen. Splyce sai tästä huolimatta voitettua seuraavat teamfightit hyvän pick & ban vaiheen ansiosta. Splyce käytti kokoonpanoaan niin kuin se oli suunniteltu ja SK:lla ei ollut mitään sanomista pelin kulkuun enään lategamessa.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Splyce yllätti

Splyce tunnetaan lategame joukkueena, jolla on erittäin hyvät strategiset vaistot. Joskus näyttää siltä, että Splycen valmentaja Peter dunn olisi mikrofonin päässä, kun kokoonpanojen vahvuudet ja heikkoudet ovat niin hyvin selvillä ja tähtäimessä on aina jokin tavoite kartalla.

Tämän sai juuri eilen kokea liigaa ylivoimaisesti johtava G2, kun Splyce draftasi loistavan kokoonpanon ja taisteli odottamattoman voiton pitkässä 42 minuutin pelissä ilman, että G2:lla oli koskaan kultajohtoa.

Botlanelta ottelun voittoon?

Splycen marksman Kobbe sijoittuu tällä hetkellä LEC:n tilastoissa toiseksi rajulla 6.95 KDA:lla ja yltää myös neljänneksi 10.15 CSPM (Creep score per minute), joka kertoo suurimmaksi osaksi vahvasta linjavaiheesta pelin alussa. Viime peli pelattiin patchissä 9.2 ja nyt on siirretty marksmanien aikakaudelle patchiin 9.4.

Tämäkin lisää luottoa Splycen joukkueeseen sillä Kobbe saa enemmän vastuuta kantaakseen ja en usko, että se ainakaan tanskalaista haittaa. Toivotaan, että Kobbe tuo betsit kotiin sillä tänään lähdetään Splycen strategiseen ja hitaaseen kelkkaan SK gamingia vastaan.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!