la 09.03. klo 17:00

Ilves -  HPK

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko HPK:n voittokulku?

Tampereen Ilves saa lauantain Liiga-kierroksella vieraakseen HPK:n. Molemmille joukkueille ottelu on toinen kahdessa päivässä, joten turhaa lepoaikaa ei kummallakaan ole ollut.

Ilves haluaa pitää kotietunsa

Tampereen Ilves on Liigassa kahdeksantena ja pitää tiukasti kiinni kotiedusta pudotuspelien karsintakierrokselle, joka pelataan ennen varsinaisten pudotuspelien alkamista. Pisteen päässä tamperelaisia härnää SaiPa, joka kohtaa lauantaina JYPin.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Perjantaina Ilves vieraili Lahdessa Pelicansin vieraana, eikä mukaan pisteitä tarttunut. Pussinokat olivat tällä kerralla tupsukorvia edellä maalein 2–0 ja ansaitsivat voittonsa. Ilves on nyt hävinnyt kahdessa ottelussa peräkkäin, koska keskiviikkona se taipui HIFK:n vieraana numeroin 3–1.

Paluu kotiyleisön eteen saattaa tehdä Ilvekselle hyvää. Edellisissä neljässä kotikamppailussaan tamperelaiset ovat onnistuneet voittamaan kolmesti.

HPK kuritti HIFK:ta tärkeässä ottelussa perjantaina

HPK voitti HIFK:n kotijäällään perjantaina 5–2-lukemin. Ennen eilistä Liiga-kierrosta joukkueet olivat tasapisteissä ylemmän pudotuspeliviivan tuntumassa, joten kolmen pisteen voitto oli kerholaisille eittämättä arvokas. Pisteiden arvoa ei vähennä myöskään seikka, että HPK:lla on ottelu helsinkiläisiä enemmän pelattuna.

Hämeenlinnalaiset ovat sarjassa nyt viidennellä sijalla, Lukko pisteen päässä takanaan ja HIFK kolmen pisteen päässä. Voitto Ilveksestä olisi omiaan parantelemaan HPK:n asetelmia taistelussa suorasta pudotuspelipaikasta, jossa kerholaiset tällä hetkellä ovat kiinni.

HPK:lla loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat ykkösmaalivahti Emil Larmi sekä hyökkääjät Philippe Cornet ja Janne Lahti. Eilisessä HIFK-voitossa kakkosmaalivahti Antti Karjalainen pelasi vahvan kamppailun ja tehojakin löytyi.

HPK on nyt voittanut jo kolme ottelua peräkkäin. Voittoputken ensimmäisessä ottelussa kaatui hämeenlinnalaisten toimesta KooKoo, mutta jälkimmäiset voitot TPS:stä ja HIFK:sta ovat kovia työnäytteitä ennen kauden tärkeimpiä otteluita.

Vieraat vahvoilla!

HPK on esiintynyt hiljattain erinomaisesti ja voittanut kovia joukkueita vahvistaen koko ajan asetelmiaan tiukassa taistelussa suorista pudotuspelipaikoista. Uskotaan, että HPK on peräkkäisenä pelipäivänä Ilvestä paremmalla ilmeellä liikkeellä ja kairaa voiton.

Pelivaihtoehtoina tartutaan vierasvoittoon sekä varsinaisella peliajalla että tasoituksella (HPK -1,5). Tasoitusvedossa riski on hieman suurempi, mikä näkyy myös kertoimessa. Pelaaja voittaa kakkospelivaihtoehdon, jos HPK voittaa vähintään kahdella maalilla.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!