la 09.03. klo 17:00

Leicester - Fulham

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko Fulhamin ahdinko?

Lauantaina Leicester isännöi Fulhamia King Power Stadiumilla. Kotijoukkue lähtee otteluun sarjataulukon yhdenneltätoista sijalta ja vierasjoukkue toiseksi viimeiseltä.

Sarjanousija Fulhamia saattaa odottaa tippuminen takaisin Mestaruussarjaan, sillä Valioliigaa on jäljellä enää yhdeksän ottelun verran ja matkaa sarjapaikan säilyttämiseen on jo kymmenen pistettä. Eli yli puolet siitä mitä Fulham on tähän mennessä onnistunut keräämään.

Huonovireiset vastakkain

Fulhamin tulokset ovat olleet heikkoja erityisesti vieraskentillä. Puolustuksessa on nähty pitkin kautta karmaisevia virheitä, joita alisuorittanut hyökkäys ei ole maaleillaan pystynyt paikkaamaan. Viidestätoista vierasottelusta joukkue on kerännyt vain kaksi pistettä. Omissa on kolissut peräti 37 kertaa. Tehtyjäkin maaleja on vain yhdeksän. Näissä vierasotteluissa Fulham on onnistunut pitämään kotijoukkueen alle kahdessa maalissa ainoastaan kahdesti.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Leicesterissä joukkueen urakkaa vaikeuttaa parhaan topparin Alfie Mawsonin poissaolo. Myös Andre Shürrle puuttuu joukkueen hyökkäyspäästä. Molemmat pelaajat ovat isoja menetyksiä kapearinkiselle Fulhamille.

Fulhamin ohella myös Leicesterin kausi on ollut pettymys. Muutaman vuoden takainen mestari aloitti kauden kohtalaisesti, kun James Maddison johdatti joukkoja lyömällä samalla itseään läpi Valioliigatasolla. Viime aikoina Leicesterin tulokset ovat olleet erityisen heikkoja, kun kymmeneen viimeiseen otteluun on napsunut vain kaksi voittoa Brightonin ja Evertonin kustannuksella.

Leicesteriltä on kuitenkin lupa odottaa enemmän seuraavilta kierroksilta. Monacosta lainasopimuksella hankittu Youri Tielemans alkaa hiljalleen pääsemään mukaan Valioliigaan ja joukkueen tähtihyökkääjä Jamie Vardy on osunut kolmesti neljässä viime ottelussa. Fulhamia vastaan Leicester pääsee kutakuinkin parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Marc Albrighton on ainut merkittävä poissaolo, mutta ei vaikuta Leicesterin suoriutumiseen ottelussa.

Leicester lähtee otteluun isona suosikkina. Pelivalintana on Leicesterin voitto yhden maalin aasialaisella tasoituksella, jolloin Leicesterin voittaessa juuri yhdellä maalilla panos palautuu.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!