pe 08.03. klo 05:30

Los Angeles Kings - St. Louis Blues

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Konttaava Kings kohtaa St. Louis Bluesin

NHL:n läntisen konferenssin jumbojoukkue Los Angeles Kings saa varhain perjantaiaamuna vastaansa hurjan nousukiitonsa jälkeen hieman yskähdelleen St. Louis Bluesin. Molemmilla joukkueilla on jäljellä vielä 16 runkosarjakamppailua.

Kings voi katsella jo ensi kauteen – St. Louisilla on vielä pelattavaa

Isäntäjoukkue Los Angeles Kingsin kausi NHL:ssä on ollut sanalla sanoen karmiva. Joukkue on todella raskas ja hidas. Nämä tekijät takaavat pelikentillä todella flegmaattisen ilmeen, jota enkelten kaupungin kiekkokavalkadilta on kuluvalla kaudella nähty enemmän kuin tarpeeksi.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Edellisissä 12 ottelussaan Kings on poistunut kaukalosta voittajana yhden ainoan kerran, kun se kaatoi viimeistä edellisessä ottelussaan Chicago Blackhawksin 6–3-lukemin. Tappioita on kuitenkin tullut NHL:n mittapuulla kuluvalla kaudella poikkeuksellisen raju määrä, joten organisaatiossa riittää mietittävää tuleville kausille – joitakin muutoksia on pakko tehdä.

St. Louis Blues oli pitkään samassa veneessä Kingsin kanssa ja jopa osaltaan paini samojen ongelmien kanssa. Jos joku olisi kauden ensimmäisellä kolmanneksella todennut, että Blues nähdään pudotuspeleissä tällä kaudella, olisi tarjolla ollut räkänaurua – enää ei kuitenkaan naurata.

Nuottipaidat ovat niitanneet itsensä jo kuudennelle sijalle läntisessä konferenssissa kevätpuolikkaan huikeilla otteilla. Vielä on ryhmällä kuitenkin pelattavaa, sillä takana kärkkyy useampi pudotuspelipaikasta kiinnostunut joukkue.

St. Louisin otteet ovat tasoittuneet, kuten saatettiin odottaa

Bluesin liki kuukauden ja 11 ottelun mittainen voittoputki päättyi helmikuun puolivälin jälkeen. St. Louis on sensaatiomaisen voittokulkunsa jälkeen onnistunut nappaamaan ainoastaan kolme voittoa seitsemässä ottelussa.

Alkukausi oli, kuten sanottu, nuottipaidoille todella synkkä, eikä pisteitä meinannut tulla edes kohtuullisten esitysten jälkeen. Joukkue löysi kuitenkin todellisen kirivaihteen tammikuussa, mutta oli odotettavissa, että otteet tasaantuvat jossain vaiheessa – ja nyt näin on käynyt.

Viidessä edellisessä ottelussaan St. Louis on onnistunut poimimaan yhtä monta pistettä, jotka ovat lähellä joukkueen keskitahtia ennen nousupyrähdystä. Viiden kamppailun otannalla ainoat voitot ovat tulleet Nashville Predatorsia ja heikosti esiintyvää Anaheim Ducksia vastaan.

Ducks-voitto tuli tosin Bluesille sen edellisessä ottelussa, jossa se nousi maalin voittoon kahdella osumalla, jotka tulivat 12 sekunnissa noin minuutti ennen loppua. Tällainen voitto antaa joukkueelle taatusti uskoa ja virtaa jäljellä oleviin runkosarjakoitoksiin.

Kings on ollut tasaisen huono läpi kauden, eikä muutoksia suunnassa ole näkyvissä. St. Louisilla puolestaan on panosta sekä hiljattain tullut huippuonnistuminen. Isossa kuvassa myös Bluesin pelillinen tasonnosto voidaan huomioida tässä ottelussa, vaikka viime aikoina tappioitakin on tullut. Kingsin perustaso on huomattavasti vieraita alempana.

Pelivalinnoissa uskotaan St. Louisin jatkavan voittojen tiellä. Tartutaan kiinni vierasvoittoon varsinaisella peliajalla sekä Blues-voittoon tasoituksella (-1,5 eli voitto vähintään kahdella maalilla). Näistä kahdesta pelaaja voi valita mieleisensä sopivalla riskitasolla.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!