pe 08.03. klo 03:35

Dallas Stars - Colorado Avalanche

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Starsilla mahdollisuus repiä eroa pudotuspeliviivaan

Perjantain vastaisena yönä Dallasissa kotijoukkue Stars mittelee todella tärkeistä pisteistä, kun vastaan saapuu samoista sijoista taisteleva Colorado Avalanche. Joukkueet taistelevat läntisessä konferensissa viimeisistä pudotuspeleihin oikeuttavista paikoista. Ottelun asetelmat ennakkoon ovat siis todella mielenkiintoiset, kun runkosarja lähenee loppuaan. Kiekko tippuu jäähän 03.35 Suomen aikaa.

Minne menet Dallas Stars?

Stars on joukkue, jonka vuodesta toiseen odotetaan nousevan taistelemaan jopa Stanley Cup -mestaruudesta, mutta kovin laimeaksi on tälläkin kaudella jäänyt joukkueen esitykset. Parhaimmillaan joukkue pelaa varsinkin kotonaan hyvää ja aktiivista jääkiekkoa, mutta Stars on turhan usein varjo parhaastaan.

Kun joukkueen terävin kärki ei aina suorita parhaalla tasolla, ei taustalta ole löytynyt tarpeeksi tulivoimaa. Joukkueen kapteeni Jamie Benn on tästä hyvä esimerkki. Benn on iskenyt pelaamassaan 63:ssa ottelussa taululle 44 tehopistettä (24+20), mutta paljon enemmän sopii odottaa joukkueen kapteenilta.

Tällä hetkellä joukkueen tärkein hyökkääjä pelillisesti on ollut venäläinen Alexander Radulov, joka istui viime pelin katsomossa myöhästyttyään peliä edeltävistä aamuharjoituksista. Radulovin panos näkyy paljon muutenkin kuin pistesarakkeessa. Tällä saralla mies eroaa välillä laiskottelevista joukkueen supertähdistä Bennistä ja Tyler Seguinista.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Stars on kuten avainpelaajansa – pelin taso heittelee, eikä joukkueesta tiedä aina mitä saa. Tällä hetkellä joukkue löytyy läntisen konferenssin sijalta 7 ja on kolmen pisteen päässä vastustajastaan Avalanchesta. Avalanche on ensimmäisellä pudotuspeleistä ulos jäävällä sijalla 9. Ottelun tärkeyttä ei siis voi liikaa korostaa – ”Avsin” kaatamalla Stars venyttää eroa pudotuspeliviivaan jo viiteen pisteeseen, mutta tappiolla ero on enää yksi piste.

Avalanchen kausi vaiherikas – tekemisen meininki löytynyt uudestaan

Avalanche on selättänyt surkean vaiheen jolloin joukkue otti selkään ottelusta toiseen. Viimeisen kymmenen ottelun ajalta joukkue on kerännyt 13 pistettä ja suuntaus näyttää hyvältä, kun otteluissa panos kasvaa. Joukkueen kausi alkoi todella hyvin, mutta pidempi surkea jakso näytti jo ajavan joukkueen ulos pudotuspeleistä.

Avalanche on ollut koko kauden liikaa ykkösketjunsa varassa, joka on sittemmin hajoitettu ja pyritty täten saamaan kokoonpanoon leveyttä useampaan ketjuun. Viimeisimmässä ottelussa ykkösketju palautettiin aiemmin nähtyyn tuttuun muotoon, kun joukkueen suurin tähti Nathan MacKinnon sai laidoilleen Mikko Rantasen sekä Gabriel Landeskogin. Vaikka se karulta kuulostaakin, Avs elää tai kuolee näiden pelaajien mukana. Ykkösratsujen on suoritettava tasolla johon he parhaimmillaan pystyvät, jotta joukkue taistelee voitosta illasta toiseen.

Kuten yllä todettu, vieraat tietävät kuinka tärkeästä ottelusta nyt on kyse – joukkue tulee varmasti antamaan kaikkensa jäällä.

Pelivihjeet

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Molemmat ottelut pelattiin Coloradossa ja ajanjakso osui jaksolle jolloin Avalanchella kulki ja ykkösketju teki tuhojaan ottelusta toiseen. Avs vei kotonaan ottelut lukemin 6:4 ja 3:2. Ykköskentän tärkeyttä Avsin osalta kuvastaa se, että näissä kahdessa ottelussa se viimeisteli joukkueen yhdeksästä maalista seitsemän.

Ottelun panoksen ollessa näin kova, on syytä odottaa tiukkaa pienten marginaalien matsia. Muilla bookkereilla ollaan hengessä hyvin mukana, mutta Bethardilta saa vielä pelattavaa kerrointa alle kuuden maalin lopputulemaan. Kuudella maalilla panos palautuu pelaajan pelitilille. Tämä kannattaa poimia ajoissa lapulle, sillä kerroin tulee varmasti putoamaan.

Kotijoukkueen kuulukin olla pieni suosikki, kuten kertoimet osoittaa. Otetaan toisena pelivalintana yhdistelmävetoa. Pelaaja voittaa mikäli Stars raapii itselleen kaksi pistettä sekä ottelun maalimäärä jää alle 7.5 maalin – jatkoaika ja voittolaukauskilpailu mukaan lukien. Näin saadaan kerroin pysymään pelikelpoisena moneyline-merkistä huolimatta.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!