ti 05.03. klo 18:30

Jokerit - Moskovan Dinamo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jokereilla on pakkovoitto, mutta maalinteko ei maistu

Jokerit on tiistaina kotikaukalossaan selkä seinää vasten, kun se kohtaa Moskovan Dinamon KHL-pudotuspeliensä neljännessä ottelussa. Neljännesvälieräsarja on lukemissa 1-3 moskovalaisille.

Jokereilla pakkovoitto

Helsingin Jokereilla on tiistaina pakkovoitto Moskovan Dinamoa vastaan, koska joukkueiden neljännesvälieräsarja on katkolla moskovalaisille. Jos Dinamo voittaa Helsingissä tiistaina, etenee se jatkoon otteluvoitoin 1-4.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Pakottamalla ei Jokerit ole tulosta saanut aikaiseksi tässä ottelusarjassa, joten on mielenkiintoista nähdä, kuinka onnistuu pelaaminen selkä seinää vasten. Helsinkiläisten todella heikko maalintekotehokkuus, surkea erikoistilannepelaaminen ja typerät virheet ovat maksamassa jatkopaikan taistelussa Gagarin-pytystä.

Dinamon maalivahti seisoo päällään

Erityisen vaikeaa Jokereille on ollut Dinamon konkarimaalivahdin, Alexander Jeremenkon yllättäminen. Ainoassa helsinkiläisten tähän saakka voittamassa kamppailussa moskovalaisten maalilla pelasi Igor Botšarov.

Jeremenkon selän taakse narripaidat ovat upottaneet vasta neljä maalia kolmessa ottelussa ja Dinamo-kassari torjui edellisessä kamppailussa nollapelin. 38-vuotias veräjänvartija pysäytti sunnuntaisessa 3-0 -voitossa peräti 43 laukausta ja miehen torjuntaprosentti Jokereita vastaan on 96,80%, eikä maaleja omiin ole liikaa uponnut, sillä ottelukohtaisesti päästettyjen osumien keskiarvo on 1,33.

Jokerit häviää, jos se ei saa maaleja

Jokerien maalintekotehokkuuden ollessa surkealla tolalla, ei sovi unohtaa myöskään ylivoimaa, joka on ala-arvoista, staattista, eikä toimi. Jos helsinkiläiset eivät onnistu löytämään lääkkeitä erikoistilannepelaamiseen ja tekemään tarvittavia osumia, katkeaa sarja tiistaina.

Jokerit on päästänyt miesylivoimalla kaksi maalia omassa päässä, mutta kertaakaan se ei ole hyökkäyspäässä kiekkoa onnistunut pussittamaan, lukuisista ylivoomamahdollisuuksistaan huolimatta. Moskovalaiset puolestaan ovat iskeneet erikoistilanteissa kriittisiä osumia koko ottelusarjan kannalta.

Uskotaan, että moskovalaiset kaatavat Jokerit lopullisesti tiistaina. Ensimmäisenä kohteena pelataan vierasvoittoa varsinaisella peliajalla ja toiseksi kohteeksi nostetaan pienellä panostuksella alhainen maalimäärä. Sarjassa on nähty todella tarkkaa ja taktista pelaamista.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!