ma 04.03. klo 18:30

HK Vitjaz - Moskovan TsSKA

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Moskovan TsSKA on jyräämässä jatkoon

Vitjaz Podolsk isännöi Moskovan TsSKA:ta KHL:n neljännesvälieräottelussa maanantaina. Ottelusarja on tilanteessa 3-0 moskovalaisille, eikä Vitjazilla ole ollut juurikaan palaa kolmessa tähän saakka pelatussa kamppailussa.

Eteneekö TsSKA tappioitta jatkoon?

Moskovan TsSKA:n tekeminen on ollut vahavan vakuuttavaa heti KHL:n ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Vitjaz Podolskia vastaan, eikä viimeisenä joukkueena pudotuspeleihin päässeellä ole ollut juurikaan sanottavaa suurseuraa ja läntisen konferenssin voittaneita moskovalaisia vastaan. Neljännesvälieräsarja on tilanteessa 3-0 TsSKA:lle.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Moskovalaisten kärkimiehet ovat onnistuneet odotetulla tasolla heti sarjan alusta saakka ja Ilja Sorokin on ollut maalinsuulla varmanoloinen. TsSKA on päästänyt kolmessa ottelussa Vitjazia vastaan ainoastaan kolme maalia. Lauantaina Podolskissa pelatussa ottelussa moskovalaiset olivat parempia 1-3 -numeroin.

Jos on TsSKA vakuuttanut puolustussuuntaan, ei Vitjazista voi samaa sanoa. Joukkue on sortunut yllättävän helpoihin virheisiin, vaikka toki oli odotettavissa, että niitä tulee ja podolskilaiset jäävät jalkoihin. Vitjaz on päästänyt ottelusarjassa jo 13 maalia.

Mitä kupongille?

Ottelusarja vaikuttaa selvältä ja se on edennyt odotuksien mukaan kaikissa kolmessa tähän saakka pelatussa kamppailussa. TsSKA:n tehokkuus on ollut Vitjazille liikaa, eikä joukkue itse pääse riittävästi irtokiekoille puolustusalueellaan ja sitä kautta vastaiskuihin.

Uskotaan, että TsSKA:n tasapaino on liikaa podolskilaisille. Moskovalaiset niittaavat erittäin suurella todennäköisyydellä sarjan pakettiin. Kannattavimmat pelivaihtoehdot löytyvät tasoitusvaihtoehdoista, joita nostetaan kaksi pelivalintoihin – näistä pelaaja voi valita itselleen sopivamman vaihtoehdon.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!