ti 05.03. klo 22:00

Dortmund-Tottenham -

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Säestääkö kotiyleisö Dortmundin voittoon?

Dortmund kohtaa kotistadionillaan Tottenhamin Mestarien Liigan neljännesvälierissä tiistaina. Englantilaiset johtavat otteluparia yhteismaalein 3-0, joten Dortmundilla on kunnon urakka edessä, mikäli he jatkoon haluavat.

Kykeneekö Dortmund palautumaan Webleyn murskatappiosta?

Ensimmäinen osaottelu oli ihanteellinen Spursille – ja painajaismainen vierasjoukkueelle. Ensimmäisellä puoliajalla molemmilla joukkueilla oli paikkansa, mutta tauolle mentiin 0-0 tilanteessa.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Jälkimmäisellä puolikkaalla Spurs hyödynsi paikkansa tehokkaasti ja takoi kolme maalia Heung-Min Sonin, Fernando Llorenten ja Jan Vertonghenin toimesta. Dortmundin esitys jäi loppujen lopuksi hyvin laihaksi ja Spurs otti ansaitun voiton.

Nähdäänkö Signal Iduna Parkilla ihmeitä?

Dortmund tunnetaan fanaattisesta kotiyleisöstään, jonka edessä se on kaatanut vuosien saatossa isoissa otteluissa altavastaajan asemassa isoja seuroja. Tilanne on tukala, mutta fanit tukevat omiaan loppuun saakka, joten kaikki on mahdollista, mukaanlukien Dortmundin eteneminen jatkoon.

Loukkaantumishuoliakaan ei kotijoukkueella ole, kun ensimmäisestä osaottelusta poissaolleet Marco Reus ja Paco Alcacer ovat palanneet pelikuntoon. Näin ollen tiistai-illan trillerissä voi tapahtua mitä tahansa.

Heiluvatko verkot molemmissa päissä?

Dortmund on kolmen maalin takaa-ajoasemassa, joten heti ottelun alusta alkaen sen täytyy olla aktiivinen ja valmis ottamaan riskejä onnistuakseen maalinteossa. Tottenham puolestaan lähtee puolustamaan johtoasemaansa ja antaa pallonhallinnan kotijoukkueelle. Dortmundin mahdollinen ylihyökkääminen antaa sauman Tottenhamille iskeä vastahyökkäyksistä viimeisen niitin ottelusarjalle, ja mikäli Harry Kane on vireessä, maalijuhlaan on kaikki ainekset.

Kumpikaan joukkueista ei lähde otteluun ihanneasetelmista. Dortmund on kärsinyt pistemenetyksiä Bundesligassa ja Bayern on kuronut joukkueen johdon kiinni. Tottenham taas on saanut kolmessa edellisessä Valioliigaottelussaan kasaan ainoastaan yhden pisteen.

Tottenhamin viimeistely oli hyvin takkuista sen viime aikaisissa otteluissa Arsenalia ja Burnleytä vastaan. Tottenham vieraili Chelsean kotinurmella viime keskiviikkona, eikä luonut edes varsinaisia vaaranpaikkoja. Molempien joukkueiden on noustava näistä rimanalituksista, jotta koneisto kulkisi halutulla tavalla. Virheisiin ei enää Mestarien liigan ottelussa ole varaa.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!