ti 05.03. klo 18:30

HPK - TPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HPK taistelee suorasta pudotuspelipaikasta

HPK saa tiistai-illan ainoassa Liiga-ottelussa vastaansa sarjataulukon toiselta sijalta löytyvän TPS:n. Molemmat joukkueet ovat viime aikoina esiintyneet ailahtelevasti ja tiistain ottelusta on tulossa kiihkeä. Ottelu käynnistyy Hämeenlinnassa kello 18:30.

Riittävätkö hämeenlinnalaisten rahkeet suoraan pudotuspelipaikkaan?

HPK on tippunut sarjataulukossa seitsemänneksi, mikä tarkoittaa, että suora pudotuspelipaikka on tällä hetkellä jäämässä haaveeksi. Joukkueen pelaaminen on ollut läpi kauden hyökkäävää ja aktiivista, mutta tuloksellisesti viime aikoina on ollut vaikeampaa.

HPK:n edelliskierrosten otteet eivät ole olleet joukkueelta kauden parasta kiekkoa. Tähän osasyynä ovat olleet myös jatkuvat loukkaantumiset avainpelaajien osalta. Viime otteluun KooKoota vastaan joukkue pääsi jalkeille lähes terveellä miehistöllä, mutta sai jälleen todella ison takaiskun, kun hyökkääjä Niclas Lucenius loukkaantui. Lucenius on ollut yksi Kerhon tärkeimpiä palasia hyökkäyspäässä.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Hämeenlinnalaisilla on vielä hyvät saumat päästä kuuden parhaan joukkoon, mutta yksi murheenkryyneistä on ollut maalivahtiosasto. Ykköskassari Emil Larmi on jälleen loukkaantuneena ja torjuntavastuuta on viime otteluissa kantanut Antti Karjalainen. Karjalainen on esiintynyt maalinsuulla todella ailahtelevasti – torjuntaprosentti 89,05% ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,62 eivät mairittele. Yksin Karjalaisen syyksi ei HPK:n heikompia esityksiä voi kuitenkaan laittaa, vaan yksittäisten pelaajien virheet ovat olleet todella suuressa roolissa hävityissä otteluissa.

Turussa tehottomuutta ja hitaita lähtöjä

Sarjataulukon kakkospaikkaa tällä hetkellä pitävä TPS on ollut viime aikoina todella tehoton. Tutkaparin, Kaako Kakon ja Oula Palveen tähdittämä ykköskenttä on vastannut lähes kaikista turkulaisten maaleista ja muilta kentällisiltä odotetaankin tasonnostoa.

TPS on ollut edellisotteluissaan vaisu, ei pelkästään tuloksellisesti, vaan myös pelillisesti. Alkukaudesta joukkueelta nähtiin nopeita hyökkäyksiä, suoraviivaisuutta ja aggressiivista karvauspelaamista ja tällöin myös tulosta tuli. Viime otteluissa joukkueelta on kuitenkin nähty runsaasti viivelähtöjä ja hyökkäykset ovat usein menneet maalintekosektorin ulkopuolella, laidoilla ja kulmissa pyörimiseen.

Tiukka taisto on tulossa

Tiistai-illan ottelusta odotetaan tiukkaa kamppailua, kun molemmat joukkueet hamuavat kolmea pistettä. Kummankin joukkueen hyökkäysosasto ja -pelaaminen on todella laadukas, mutta puolustuspelaamisessa on ollut ongelmia.

Uskotaan vahvasti siihen, että kuten aikaisemmin joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa, myös tässä ottelussa nähdään runsaasti maaleja. Ykköspelivalinta otteluun on yli 5,5 maalia.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!