su 03.03. klo 04:00

Utah Jazz - Milwaukee Bucks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Soiko Jazz duurissa, vai viekö sarjakärki Bucks?

Tulevana yönä mitellään ennakkoasetelmiltaan tasaväkinen ja kiihkeä koitos Salt Lake Cityssä, kun Vivint Smart Home Areenalla kohtaavat kovana kotijoukkueena tunnettu Utah Jazz ja tämänhetkinen sarjakärki Millwaukee Bucks.

Lähtökohdat otteluun ovat maistuvat

Vieraat siirtyivät sarjakärkeen hyvillä esityksillään ja ovatkin jo seitsemän ottelun voittoputkessa. Lisäksi edellisissä 14 ottelussa on tullut vain yksi tappio. Kotijoukkue Jazz on neljän kotivoiton putkessa ja edellisissä 15 kamppailussa hävittyjä kamppailuja on ainoastaan kaksi.

Korinaluspelaaminen ratkaisee ottelun suuntaan tai toiseen. On nähty, kuinka tähtipelaajaa Giannis Antetokounmposia yritetään puolustaa usean miehen voimin. Edellisessä kohtaamisessa tammikuussa, päätti Jazzin valmennus laittaa hänelle päällystakin – Rudy Gobertin tehtävänä oli varjostaa Giannisia korin alla, jokaisessa hyökkäyksessä.

Gobert onnistui tehtävässään hyvin. Bucks oli pakotettu muuttamaan screen-pelaamista ja pelaamaan hyökkäykset muiden pelaajien kautta, eikä pelkästään Giannisin avaamana. Silti kreikkalainen koripalloilun Adonis iski 31 pistettä ottelussa.

Gobert on kotijoukkueen johtavia puolustavia pelaajia ja sentterinä hän on vastuussa korinaluspelaamisesa sekä levypalloista. Edellisessä kamppailussa juurikin paintilta heitettävät korit jätettiin vähemmälle ja ajettiin korin alle lay-uppiin, jottei levypalloja syntyisi hirveästi, Gobertin poimittaviksi. Tämä toimi loistavasti ja Bucks voitti ottelun.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Tänään vieraat tulevat ilman lepoa, koska he pelasivat eilen Lakersin vieraana ja kovan ottelun jälkeen palautuminen ei ole helppoa.Ainoa kyseenalainen epävarmuus onkin, lepuuttaako Bucks tähteään juurikin tässä ottelussa. Kirjoitushetkellä kokoonpanoa ei ole varmuudella julkistettu.

Millwaukee on monella osa-alueella edellä tässä otteluparissa. Otteluiden pistemäärät, nopeat hyökkäykset, pallonmenetykset, tehokkaat pelitilannekorit. Kaikissa tilastoissa vieraat johtavat Jazzia. Ainoastaan levypallotilastossa ja riistoissa kotijoukkue on vierailijoita parempi. Nopea pelitempo näkyy tilastoissa ja molemmat ovat sarjan kärkipäässä, kolmen pisteen heitoissa. Bucks jopa toisena, 39 pisteen keskiarvolla.

Peli-ideana haemme tähän otteluun, vieraiden tasavahvan joukkuepelaamisen myötä tasoituksellista vierasvoittoa +4. Toisena kohteena pidämme total-rajaa 225,5 liian suurena. Eilinen vieraspeli verottaa Bucksin menohaluja ja kotijoukkueen tarkempi korinaluspeli johtaa väistämättä pidempiin hyökkäyksiin, joten under maistuu isosti.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!