la 02.03. klo 17:00

Navi - ENCE

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

#EZ4ENCE

IEM Katowicessa käydään lauantaina välierät. Päivän ensimmäisessä ottelussa kohtaavat s1mplen tähdittämä Natus Vincere sekä suomen lippulaiva ENCE esports. Ottelu alkaa 17:00 ja on totuttuun tyyliin BO3 (paras kolmesta).

Katowicen ihme?

ENCE yllätti suurimman osan CS-kansasta lähettämällä amerikkalaisen Liquidin kotimatkalle. Joukkue onnistui nousemaan Liquidin karttavalinnassa, Infernossa, 8-15 tilanteesta tasoihin ja voittoon jatkoajalla. Vaikka Liquid pelasi itse heikosti kartan lopun, ei se poista sitä, että tämä kielii todella hyvää ENCEn henkisestä vahvuudesta.

Joukkueen jokainen pelaaja pelasi tähän mennessä turnauksen parasta peliä, myös Jani ”Aerial” Jussila, vaikka hänen KD:nsa on 13 pakkasella. Tämä johtuu siitä, että hänen pelaamansa entry fraggerin paikka harvemmin palkitsee tilastojen kärkipaikalla.

Toinen selkeä tasonnostaja oli joukkueen support-pelaaja Sami ”xseveN” Laasanen, joka oli tärkeä ankkuri b-saitilla ensimmäisessä kartassa pysäyttäen monta Liquidin yritystä kuin seinään. Joukkueen alisuorittajat ovat nostaneet jatkuvasti pelaamistaan sen jälkeen, kun joukkue on tarvinnut voiton jokaisesta pelistä.

ENCEn AWP-pelaaja Aleksi ”allu” Jalli oli lähes pitelemätön Liquidia vastaan ja tästä palkintona oli todella kova +26 KD tulos kahteen karttaan. Silti kriittisin tekijä voitossa oli joukkueen IGL Aleksi ”Aleksib” Virolainen, jonka pelin sisäiset tilastot ovat todella kovia kelle tahansa IGL-pelaajalle.

Liquid oli ennakkoon kovempi vastus paperilla kuin lauantain vastus NaVi, joten ENCEllä on todellakin sauma edetä finaaliin asti täyden Spodek-Areenan edessä.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Riittääkö tehoduon panos?

Natus Vinceren pelaamisen käsikirjoitus turnauksessa on ollut suurimmassa osassa otteluita antaa kaksikon Denis ”electronic” Sharipov sekä Aleksandr ”s1mple” Kostyliev kantaa joukkue voittoon. Näiden kahden ollessa pelipäällä on NaVi todella vaikea voitettava riippumatta vastustajasta.

NaVi onnistui kaatamaan FaZen suoraan 2-0, kun FaZen joukkuepelaaminen lahosi täysin ja joukkue onnistui häviämään jo käytännössä voitetun kartan. FaZea vastaan oli electronicin vuoro kantaa joukkuetta, pl. pistoolikierrokset, joissa Egor ”flamie” Vasilyev oli täysin pitelemätön.

Koska NaVi on kahden pelaajan varassa, avaa tämä mahdollisuuden ENCElle pyrkiä pelaamaan näiden pelaajien ohi. Joukkueen valmentaja Twista on varmasti katsonut demoja, ja Zeuksen sekä Edwardin pelaamat paikat ovat varmasti suomalaisten tiedossa.

Mikäli ENCE onnistuu rankaisemaan kierrosten alussa NaVin heikompia pelaajia, saa joukkue miesedun avulla todella hyvät mahdollisuudet karttojen voittamiseen.

Kartat ratkaisevat

Karttojen poistamisesta ja valinnasta tulee todella mielenkiintoinen, koska joukkueilla on sama permabanni. Tämä avaa mentaalipuolen pelin, eli kumpi joutuu lopulta poistamaan Cachen pois valikoimasta.

ENCE aloittaa bannit ja voi hyvinkin poistaa NaVille hyvän Overpassin, jättäen NaVin harkinnan varaan haluaako joukkue käyttää ensimmäisen poistonsa Cacheen. ENCE haluaa lähes varmasti Miragen ja Trainin pelattaviin karttoihin, koska ne ovat tällä hetkellä joukkueen comfort-kartat.

NaVi on isomman mietinnän edessä, jos ENCE päätyy poistamaan Overpassin, mutta todennäköinen Overpassin korvaava kartta on Inferno, jossa varsinkin electronic on pelannut todella vahvasti.

Kolmannen kartan osalta ratkaiseva on, onko Cache poistettu ensimmäisellä poistokierroksella vai ei, mutta Dust2 on todennäköinen ratkaisukartta, koska NaVi pitää kartasta, ja se oli vielä muutama kuukausi sitten ENCEn paras kartta.

Molemmat joukkueet saavat itselleen suosivan kartan, mutta molemmat joukkueet ovat osoittaneet myös kykynsä pistää vastustajan kartta tiukoille tässä turnauksessa, joten ennustamme jokaiseen karttaan tiukkaa vääntöä.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!