la 02.03. klo 16:00

Torpedo Nižni Novgorod - Barys Astana

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kurittaako Barys kolmatta kertaa Torpedoa?

KHL:n itäisessä konferenssissa toiseksi sijoittunut Barys Astana on voittanut kaksi ensimmäistä pudotuspeliotteluaan konferenssissa seitsemänneksi sijoittunutta, Torpedo Nižni Novgorodia vastaan. Jälkimmäinen, torstaina pelattu kamppailu, päättyi vasta jatkoajalla.

Barys Astana aloittanut isännän ottein

Kazakstanilaisjoukkue oli yksi positiivisimmista onnistujista KHL-runkosarjassa ja sama tahti näyttäisi jatkuvan myös pudotuspeleissä. Barys on nyt kaatanut Torpedo Nižni Novgorodin kahdessa ensimmäisessä ottelussaan neljännesvälierissä.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Seuraavana joukkueet kohtaavat Nižni Novgorodissa, jossa isännän on voitettava, jos se jatkopaikkaa vielä haluaa hätyytellä. Tiistaina Torpedo oli odotetusti vastaantulijana ja Barys nappasi rutiininomaisen 4–1-kotivoiton.

Torstaina pelatussa toisessa kamppailussa vieraat pääsivät hieman paremmin pudotuspelivauhtiin mukaan ja laittoivat tulosksen valossa isännän ahtaalle. Ottelu ratkesi lopulta vasta ensimmäisen jatkoerän toisella minuutilla, kun Roman Startšenko niittasi Jesse Blackerin syötöstä Barysille voiton numeroin 5–4 ja sarjajohdoksi 2–0.

Torpedo oli selkeä altavastaaja myös toisessa kamppailussa, kaikesta huolimatta

Torstaina jatkoajalla ratkenneessa ottelussa Nižni Novgorod pommitti astanalaisjoukkueen maalilla aloittaneen Henrik Karlssonin vaihtoon toisen erän alussa ja johti ottelua jo 0-4 -numeroin. Jokereissakin pelannut kassari aloittaa suurella todennäköisyydellä Barysin maalivahtina kaikesta huolimatta myös lauantaina. Joukkueen toinen maalivahti on Tapparastakin tuttu Dominik Hrachovina.

Barys nousi edellisessä ottelussa komeasti neljän maalin takaa-ajoasemasta aina voittoon saakka. Astanalaisjoukkue latoi kiekkoa maalia kohti huimat 55 kertaa, kun Torpedo jäi 20 kutiin eli se upotti 20 prosentin tehokkuudella pikkumustaa nuottaan.

Jos lauantain isäntä mielii otteluita sarjassa voittaa tai kääntää sen edukseen, on joukkueen maalintekotehokkuuden säilyttävä tai pelillisten asetelmien tasoituttava huomattavasti. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa Barys on kokonaisuutena hallinnut vakuuttavasti kenttätapahtumia.

Voittaako Barys kolmannenkin taiston?

Kazakstanilaisten kerroin houkuttaa suuresti lauantain ottelun alla, sillä se on selkeä ennakkosuosikki pelillisten edesottamusten perusteella. Vaikka Karlsson vaihdettiin edellisessä ottelussa maalinsuulta, on se maalivahtipelaamisessakin hienokseltaan edellä.

Isäntien maalilla lauantaina aloittaa Barry Brust, koska ykkösvahti Stanislas Galimovin on loukkaantuneena. Kanadalainen on pelannut kohtuullisesti heikohkon puolustuksen takana, mutta päästettyjen maalien keskiarvo 4,44 ei tarjoa aihetta juhlaan pudotuspeleissä.

Uskotaan, että Torpedon alakerta vuotaa jälleen tuttuun tapaan ja lopussa voittajana tuulettaa kolmatta kertaa neljännesvälieräsarjassa Barys. Ensimmäisenä kohteena pelataan vierasvoittoa varsinaisella peliajalla. Vaihtoehtoisesti Barysin voittoa voi pelata pienellä tasoituksella, jos kestää hieman suuremman riskin. Kertoimet ovat yllättävän korkealla!

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!