la 02.03. klo 03:00

Winnipeg Jets - Nashville Predators

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Winnipegissä nähdään Granlundin debyytti Nashville-paidassa!

Todella mehukas läntisen konferenssin ottelu nähdään lauantain välisenä yönä, kun Winnipeg Jets isännöi Nashville Predatorsia. Kamppailu on joukkueiden kolmas keskinäinen ja edellisistä kahdesta, molemmat ovat onnistuneet nappaamaan voiton. Lisämielenkiintoa otteluun tuo, kun suomalaishyökkääjä Mikael Granlund tekee ensiesiintymisensä Predators-paidassa.

Lännen suuret kohtaavat – kumpi joukkue saa käännettyä vireensä?

Winnipeg Jets on kerännyt edellisistä 11 ottelusta vain kolme voittoa. Jotain päävalmentaja Paul Mauricen oli tehtävä ennen huippuottelua Nashvillea vastaan, jotta voitto irtoaisi. Koko kauden sentterinä pelannut Bryan Little siirrettiin kolmoskentän laitaan Adam Lowryn ja Brandon Tanevin rinnalle. Samalla Kyle Connor siirtyy kakkoskenttään. Muutokset ovat inhimillisiä, kun joukkue hakee uutta vauhtia vaihtojen myötä.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Vaikka viime ottelut ovat olleet tahmeita, Jets on kotona todella pelottava. Winnipeg on NHL:n kolmanneksi eniten pisteitä kerännyt kotijoukkue tällä kaudella ja viimeiseen kahteen kauteen Jets on kyseisessä tilastossa koko liigan toinen. Myös ylivoima on ollut jäätävää kotikaukalossa ja se on NHL:n tehokkain prosentilla 31,7%.

Nashville Predators teki siirtoikkunan viimeisenä päivänä kaksi kovaa hankintaa, kun se hankki itselleen Wayne Simmondsin ja Mikael Granlundin. Hyökkäyspäähän leveyttä tuovat pelaajat ovat todella osuvia ostoksia Predators-nippuun.

Nashville ei Winnipegin tavoin ole viime peleissä vakuuttanut odotetulla tavalla. Kymmenestä viime ottelusta Predators on poistunut voittajana vain neljä kertaa. Muutoksia uusien vahvistusten myötä varmasti tulee ja tulevaisuus näyttää, kuinka hyvin Simmonds ja Granlund asettuvat joukkueeseen.

Mitä pidemmälle kevättä mennään, sitä isompaan rooliin erikoistilanteet tulevat ja siihen on Nashvillen saatava ryhtiä. Ylivoimatilasto on koko liigan heikoin prosentilla 12,2% ja alivoima on alempaa keskikastia prosentilla 80,4%. Tulivoimaista Jetsiä vastaan ei voi sortua jäähyilyyn, muuten kyyti on kylmää.

Sairastuvalla on molemmilla joukkueilla pelaajia, mutta Jetsin tilanne näyttää huolestuttavammalta. Kaksi kovaa puolustajaa Dustin Byfuglien ja Josh Morrissey ovat loukkaantuneina. Morrisseyn loukkaantumisen odotetaan venyvän jopa pudotuspelien puolelle. Nashvillen puolelta mm. Craig Smith, Dan Hamhuis ja Austin Watson ovat poissa kokoonpanosta.

Titaanien taisto Winnipegissä – millä eväillä otteluun?

Todella pienet ovat marginaalit, mutta peli tulee ratkeamaan erikoistilanteisiin. Predators ei voi pysyä koko peliä jäähyaition ulkopuolella ja jos Jetsin jäätävä ylivoima jatkuu, on se myrkkyä Nashvillelle. Jets janoaa Keskisen divisioonan voittoa ja on nyt pisteen päässä Nashvillestä. Kotietu ja erikoistilanteet – siinä ovat tämän ottelun tekijät. Ensimmäisenä pelikohteena pelataan erittäin vahvan kotijoukkueen ja ylivoimajoukkueen Winnipeg Jetsin voittoa (JA+RL).

Kaksi erittäin tasavahvaa joukkuetta kohtaavat Winnipegissä. Tämä pari voi hyvin todennäköisesti pelata vastakkain pitkälläkin keväällä. Maalimääriä on erittäin vaikea ennustaa, niin ailahtelevaisesti joukkueiden keskinäisissä otteluissa on nähty maaleja ja molempien joukkueiden maalivahdit ovat pelanneet tasaisen hyvin. Toisena kohteena pelataan hieman isommalla riskillä ja pienemmällä panoksella tasapeliä, joka ei missään nimessä ole mahdoton tulos.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!