la 02.03. klo 21:45

Real Madrid - FC Barcelona

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Jo toinen El Clàsico tällä viikolla! Viekö Barcelona taas?

FC Barcelona kohtaa lauantaina toista kertaa tällä viikolla Real Madridin vieraskentällä. Keskiviikkona joukkueet kohtasivat cup-ottelussa, jossa Barcelona meni menojaan 0–3-lukemin. Isäntä on ailahdellut hiljattain pitkästä aikaa.

Toistuvatko keskiviikkona pelatun ottelun tapahtumat?

FC Barcelona oli pelasi keskiviikkona Real Madridia vastaan vieraskentällä Copa del Reyn ottelussa, jossa se oli vahvempi numeroin 0–3. Lauantaina nähdään toistamiseen tällä viikolla El Clàsico, kun Real isännöi Barcelonaa LaLigan ottelussa.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Barcelona johtaa Espanjan pääsarjaa 57 pisteellä ja eroa toisella sijalla majailevaan Atlético Madridiin on seitsemän pistettä. Ainoastaan kahden pisteen päässä kakkostilasta vaanii Real, jolla pisteitä on kertynyt 25 ottelussa 48.

Keskiviikkona Barcelona oli isäntiä tehokkaampi, onnistui puolustamaan Realin maalintekotilanteita kiitettävästi ja eteni lopulta reilun voiton saattelemana jatkoon yhteismaalein 4–1. Vieraat pysyivät pallossa niukasti isäntiä enemmän, mutta maalintekopaikat kirjattiin Realille peräti 14–4.

Kurinalaisesti ja kärsivällisesti keskiviikkona esiintynyt La Liga -kärki voitti ottelun kuitenkin ansaitusti ja tarjosi isännille kosolti mietittävää ennen lauantaista kohtaamista Espanjan pääsarjassa. On tärkeää muistaa, että huolimatta cup-ottelun kulusta, on Espanjan liigan kohtaamisesta tulossa erilainen.

Real kärsi hiljattain yllätystappion

Otteissaan selkeästi alkukaudesta petrannut mardidilaisryhmä kärsi Espanjan pääsarjassa viimeistä edellisellä kierroksella tappion Gironaa vastaan kotinurmellaan. LaLigassa 15. sijalla oleva ryhmä kukisti Realin 1–2-numeroin.

Edellisellä Espanjan liigan kierroksella madridilaiset onnistuivat kukistamaan Levanten vierasnurmella 1–2, mutta sekin esitys jätti hieman toivomisen varaa. Kaikesta huolimatta Real on kerännyt viidessä edellisessä LaLiga-ottelussaan 12 pistettä, joka on eniten kaikista Espanjan liigan joukkueista.

Barcelonaa vastaan madridilaiset ovat pelanneet kertaalleen LaLigassa tällä kaudella. Avauskohtaaminen käytiin kymmenennellä sarjakierroksella ja loppunumerot Barcelonan Nou Campilla isännöimässä ottelussa olivat tylyt, 5–1.

Voittaako Barcelona lauantainakin?

Kaikki ottelut huomioiden lauantain vierailija ei ole hävinnyt kertaakaan yhdeksässä edellisessä taistossaan. Espanjan liigassa joukkue nappasi tyylikkäästi 4–2-voiton Sevillasta viime viikonloppuna.

Kymmenessä edellisessä ottelussaan LaLigassa Barcelona on paitsi päästänyt ainoastaan kuusi maalia, kerännyt 26 pistettä. Tehtyjäkin osumia joukkueella on tällä ajanjaksolla jopa 24.

Barcelona on lauantaina selkeämpi ennakkosuosikki kuin kertoimista voisi päätellä. Ensimmäisenä pelivaihtoehtona on isäntien voitto siten, että tasapelillä panos palautuu. Vaihtoehtoisesti voi pelata Barcelonan voittoa normaalisti, hieman suuremmalla riskillä.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!