pe 01.03. klo 20:00

Buducnost - Bayern München

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pystyykö Bayern München raapimaan ”pakkovoiton”?

Maaliskuu polkaistaan Euroliigan osalta käyntiin Montenegrossa, kun Buducnost saa Bayern Münchenin vieraaksi. Molemmat joukkuuet pyrkivät katkaisemaan tappioputkensa, kun molemmat ovat hävinneet edellisellä kahdella kierroksella . Viimeksi Bucucnost sai kokea tappion Liettuassa ja saksalaiset saivat oppitunnin hallitsevalta mestarilta tylyin 91-78 lukemin.

Otteluun lähdetään selvästi erilaisista lähtökohdista, kun kotijoukkue on sarjassa toisiksi viimeinen ja menettänyt lähestulkoon pudotuspelipaikan. Vain ihme pystyisi heidät niihin viemään. Bayern München puolestaan on sijalla 9, mutta eroa kuudenteen sijaan on vain yhden voiton verran. Sijat 6-11 ovat hyvin lähellä toisiaan ja eroa on vain 2 voiton verran. Saksalaisille tämä ottelu on 6-pisteen peli, mikä pitäisi pystyä voittamaan keinolla millä hyvänsä. Helppoa siitä ei kuitenkaan tule, koska he ovat pystyneet voittamaan vieraissa vain kolmesti.

Montenegrolaiset vaikea vastus kotonaan

Buducnost on tällä kaudella napsinut todella kovia päänahkoja pelatessaan kotona. He ovat pystyneet kaatamaan CSKA:n, Barcelonan ja Real Madridin. Heidän pelaamisensa kuitenkin ailahtelee todenteolla. Hyvänä päivänä pystyvät kaatamaan lähes kenet vaan kotikentällä, mutta jos peli ei lähde kulkemaan alusta saakka, niin siitä tulee helposti ohipeli ja vastustaja menee menojaan.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Tasonnoston tultava

Mikäli Bayern München mielii ottaa voiton, on heidän parannetava pelaamistaan selvästi. Hyökkäyspelaaminen vieraissa on hyvinkin nihkeää eikä koreja tahdo syntyä kovinkaan helposti. Tästä syystä joukkeella on vaikeuksia saada tehtyä edes 75 pistettä, mutta omissa soi liiankin usein lähes 80 pistettä.

Joukkueella fyysisiä pelaajia riittää, mutta heidän täytyy olla paljon aggressiivisempiä ja taisteltava kynsin ja hampain, jotta saksalaiset pystyisivät voittamaan levypalloja. Niiden voittamisessa saksalaiset ovat sarjan surkeimpia. Lisäksi vastustajat ovat saaneet 57% tarkkuudella heitettyä kahden-pisteenheitot sisään. Tämä on ehdottomasti liian suuri prosentti, mikäli voitosta mielii taistella.

Odotettavissa on vähäpisteinen ilta, missä molempien hyökkäys takkuaa pahemman kerran. Saksalaisten heittopeli on vieraissa niin heikkoa, että ei voi sen mitenkään muuttuvan ilotulitukseksi. Tämän lisäksi Buducnostilla on joukkue täynnä isoja ”voimakoneita”, joita vastaan joutuu heittää kauempaa. Kotijoukkueen ongelma on taitopelaajien puute ja he etenevät juuri fyysisyydellään. Peleihin siis otamme pisteitä yhteensä alle 156,5. Toiseksi kohteeksi poimimme Bayern Münchenin vähintään 4 pisteen voittoa. Uskomme, että materiaalietu tulee lopulta kääntämään pelin heille.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!