pe 01.03. klo 22:00

FC Barcelona - Real Madrid

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Barcelonan kotietu liikaa Real Madridille?

Perjantai-iltana on tarjolla herkkua koripallon ystäville, kun Barcelona kohtaa Real Madridin. Joukkueet pelasivat vastakkain viimeksi kaksi viikkoa sitten Espanjan cupin finaalissa, jossa Barcelona nappasi todellisen taisteluvoiton huikean trillerin jälkeen lukemin 93-94. Ottelun ratkaisu jatkoajalla nähtiin viimeisellä sekunnilla.

Juhlaseremoniat ennen ottelun alkua

Ennen ottelun alkua juhlitaan Juan Carlos Navarroa, jonka numero 11 nousee Palau Blaugranan kattoon. 38-vuotias heittävä takamies on kaikkien aikojen tehokkain pelaaja Euroliigan historiassa.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Navarro on voittanut maailmanmestaruuden niin junioreissa kuin aikuisten kisoissakin. Hänet on myös valittu seitsemän kertaa Euroliigan parhaaksi pelaajaksi.

Thomas Heurtel ollut hurjassa vireessä – Pystyykö Real saamaan miehen aisoihin?

Thomas Heurtel valittiin Espanjan cupin parhaaksi pelaajaksi, eikä syyttä. Hän oli koko turnauksen ajan todella vakuuttava ja viimeinen silaus nähtiin finaalissa, kun juurikin Realia vastaan hän hurjasteli huimat 22 pistettä.

On mielenkiintoista nähdä, pystyykö vierasjoukkue tällä kertaa pimentämään 29-vuotiaan ranskalaisen. Barcelona ei toisaalta missään tapauksessa ole yhden pelaajan varassa vaan ratkaisijoita riittää, kun materiaali on leveä.

Puolustusvoittoinen pelaaminen on Barcelonan ase voittoon

Barcelona voitti edellisessä Euroliigassa pelaamassaan ottelussa vihdoin Baskonian kotonaan myös Euroliigan puolella. Kamppailu päättyi numeroin 77-67. Real puolestaan pehmitti Bayern Münchenin omassa kotiottelussaan lukemin 91-78.

Vierasjoukkue ei ole tällä kaudella pisteillä pahemmin juhlinut. Keskimäärin Barcelonaa vastaan on tehty heidän kotipeleissään vain 71 pistettä. Tiivis puolustuspelaaminen on tänäänkin se keino, jolla Real Madrid on pysäytettävissä.

Kysymys kuuluu, kuinka hyvin Real on toipunut cup-tappiosta, jonka se kärsi juurikin Barcelonalle. Toinen keskeinen asia on, millaisen hurmoksen kotijoukkue saa päälle. Barcelona saanee virtaa Navarran juhlaottelusta. Uskotaan, että isänniltä nähdään todellista taisteluilmettä, joten nostetaan ensimmäiseksi pelivalinnaksi Barcelonan voitto vähintään kahdella pisteellä. Jos Barcelona voittaa yhdellä pisteellä, kohde mitätöityy.

Toiseksi valinnaksi poitaan alle 163 pistettä. Jos ottelussa tulisi tasan 163 pistettä, saisi pelaaja panoksensa takaisin. Kakkosvalinnassa pidetään panostus hieman maltillisempana.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!