to 28.02. klo 19:45

Fenerbahce - Anadolu Efes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Fenerbahcelle ei tule vieläkään kotitappiota?

Torstai-iltana Fenerbahce isännöi kotonaan Anadolu Efesiä. Voitolla kotijoukke varmistaisi itselleen kotiedun. Fenerbahce ei ole tällä kaudella Euroliigassa hävinnyt kertaakaan kotonaan. Viimeisin kotitappio tuli Turkin Supercupissa lokakuun alussa, mutta tuosta Fenerbahcen joukkue on vain vahvistunut pelillisellä tasolla. Turkkilaisten edellisestä tappiosta on vierähtänyt kuukausi.

Tähtipelaaja palaa kentille

Jan Vesely palaa kentille loukkaantuimisen jälkeen. Tämä on erinomainen uutinen jo valmiiksi erittäin tasapainoiselle ja vahvasti suorittavalle joukkueelle. Ottaen huomioon sen, ettei Vesely pelannut Turkin cupissa, ja silti Fenerbahce pystyi voittamaan Efesin melko helposti.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Vesely on todella monipuolinen pelaaja ja samalla oman joukkueensa yksi tehokkaimmista pelaajista. Hänen paluunsa ei heikentää automaattisesti vieraiden mahdollisuuksia.

Efesin pelaaminen vieraissa ollut todella tuskaista ja aneemista

Efes on ollut todella heikko tällä kaudella vieraissa, kun se on voittanut 11 ottelussa vain viisi kertaa. Vierailla on kasassa vain yksi voitto edellisistä kuudesta Euroliiga-taistosta ja heidän puolustamisensa on ollut todella heikkoa, koska kymmenessä viimeisessä vieraskamppailussa Efesiä vastaan on yhdeksässä taistossa tehty yli 80 pistettä.

Kotona pelatessaan Efes on todella vahva, mutta ero vieraspelaamiseen on kuin yöllä ja päivällä. Lisäksi joukkue elää pitkälti kolmen pisteen heittojen varassa, ja mikäli ne eivät uppoa hyvällä prosentilla, hajoaa heidän peruspelaamisensa täysin.

Kotihurmokselle jatkoa

Fenerbahcen ei tarvitse kuin jatkaa hyvää tekemistä kotonaan ja 12. kotivoitto tällä kaudella on tosiasia. Se on sarjassa tehokkaimpia ja tarkimpia kahden- sekä kolmen pisteen heittäjiä kotiotteluita tarkasteltaessa.

Sen lisäksi, että hyökkäys toimii, on puolustuskin kauden edetessä parantunut selvästi, eikä turkkilaisten isännöimissä otteluissa tehdä kovinkaan usein yli 70 pistettä vieraiden toimesta. Kotijoukkue lähtee jokaiseen otteluunsa puolustuspelaamisen kautta.

On vaikeaa nähdä, että Efesin vieraspelaaminen paranisi yhtään etenkään sarjakärkeä vastaan. Tämän lisäksi Veselyn paluu on merkittävä seikka. Uskotaan, että tässä taistossa nähdään kotivoitto ja poimitaan lapulle huippukerroin Fenerbahcen vähintään kuuden pisteen voitolle. Kotijoukkueen voittaessa tasan kuudella pisteellä panos palautuu.

Toiseksi valinnaksi pienemmällä panostuksella otetaan alle 160 pistettä. Luotamme siihen, ettei pisteillä tässä kamppailussa juhlita. Tasan 160 pisteellä panos palautuu.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!