ke 27.02. klo 18:30

Jokerit - Dynamo Moskova

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Päättyykö Jokereiden uskomaton tappioputki vihdoin?

Jokerit kohtaa ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelusarjassa toistamiseen Dynamo Moskovan kotijäällään keskiviikkona. Ensimmäinen ottelu pelattiin maanantaina ja moskovalaisryhmä haki sarjan avauskamppailusta 2–4 vierasvoiton. Nyt Jokerit on hävinnyt moskovalaisnipulle 12 kertaa peräkkäin – tämä putki on katkaistava tänään, jos Jokerit aikoo vielä jatkopaikasta unelmoida.

Jatkuuko uskomaton tappioputki vai onnistuuko Jokerit vihdoin voittamaan?

Moskovan Dynamo on Jokereille tuttu vastustaja, mutta päävalmentaja Lauri Marjamäki ei ole ainakaan toistaiseksi löytänyt lääkkeitä moskovalaisjoukkueen päihittämiseen. Tarkka puolustuspelaaminen ja todella nopeat vastahyökkäykset ovat olleet kuin myrkkyä Jokereille.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Maanantain ottelussa Jokerit löi päätään Dynamo-puolustukseen, eikä löytänyt tilaa tiivistä alakerrasta. Kun Jokerit ei saanut paikoistaan sisään, käytti Dynamo puolestaan tilanteensa erittäin tehokkaasti hyväkseen.

Pelätty kaksikko Vadim Šipatšov ja Dmitri Kagarlitski juonivat moskovalaisten kolmannen maalin mikä jäikin ottelun voittomaaliksi. Jotta otteluita ja sarja Dynamoa voitetaan, on Jokereiden onnistuttava pitämään kyseiset pelimiehet pois parhailta paikoilta, muuten suihku on kylmää.

Jokereiden johtavilta pelaajilta odotetaan onnistumisia. Joukkueen kapteeni Peter Regin oli pitkään runkosarjassa loukkaantuneena ja palasi vasta viimeisimmissä runkosarjaotteluissa kaukaloon, mutta hän on parhaana päivänään kiekollisesti Jokereiden parhaita pelaajia – tätä myös tanskalaiselta vaaditaan.

Sarja on pitkä, ja Jokereiden materiaali ainakin ennakkoon Dynamoa laajempi. Jokereiden kaikki neljä kentällistä pystyvät pitämään paineen Dynamo-alueella ja näin väsyttämään vastustajaa. Neloshyökkäysvitja Marko Anttilan johdolla on erittäin fyysinen uhka Dynamolle ja pihviketju pystyy kovilla taklauksillaan horjuttamaan vastustajaa. Jos sarja venyy pitkäksi, on se ehdoton etu Jokereille.

Maalivahtipelaaminen on yksi ratkaisevista tekijöistä sarjan kannalta. Maanantain ottelussa Dynamo-vahti Alexander Yeryomenko voitti oman kaksinkamppailunsa Jokereiden Janis Kalninsia vastaan. Yeryomenko merkkautti maanantaina 32 torjuntaa Kalninsin jäätyä 18 torjuntaan. Vaikka Kalnins päästi kolme maalia, ei latvialaista voi kuitenkaan syyttää Jokerien tappiosta.

Illan ottelu määrittää sarjan suunnan

Nyt tai ei koskaan. Tänään on Jokereiden oikeastaan pakko onnistua. Jos nyt tulee tappio kotona ja sarja olisi numeroissa 2–0, joutuisi helsinkiläisryhmä äärimmäisen vaikeasta asetelmasta Moskovaan hakemaan voittoja.

Ensimmäisenä pelikohteena pelataan Jokereiden voittoa. Joukkue ymmärtää ottelun merkityksen ja toiseen kotitappioon ei helsinkiläisjoukkue suostu. Maanantain avausottelussa kiekot eivät pomppineet Jokereiden laariin, mutta jos joukkue pelaa tänään perusvarmasti ja virheettömästi, se voittaa.

Toisena pelikohteena pelataan vähämaalista ottelua ja lyödään kohteeksi alle 4,5 maalia. Jokerit pysyy kiekossa ja Dynamo seisoo tiiviinä viisikkona maalinsa edessä. Jos helsinkiläiset onnistuvat tyrehdyttämään Dynamon vastahyökkäykset ja Jokerit tekee tarvittavat maalit, maali-iloittelua ei tänään Helsingin areenassa nähdä.

Pelaa vihje Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.