ke 27.02. klo 21:45

Arsenal - Bournemouth

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tykkimiehille tarjolla pöyristyttäviä kertoimia

Arsenalilla on mahdollisuus vahvistaa asemaansa neljän parhaan joukossa, kun Tykkimiehet isännöivät Bournemouthia Emiratesilla. Lontoolaisisäntä on ehdoton ennakkosuosikki vieraskentillä pahasti läpi kauden kontannutta vierailijaa vastaan.

Arsenal nappasi viikonvaihteessa vakuuttavan voiton Southamptonista ja nousi sen myötä neljän parhaan joukkoon. Vaikuttaa siltä, että Unai Emeryn miehistö on fanien onneksi löytämässä vaikean jakson jälkeen kärkisijoista taistelemiseen tarvittavaa pelivirettä.

Tykkimiehet ottavat varmasti Bournemouthin vastaan luottavaisin mielin Emiratesille. Arsenal on ollut vahva kotikentällään, Bournemouth on puolestaan ollut yksi sarjan huonoimpia vierasjoukkueita.

Lontoolaisten vahvasta kotimenestyksestä kertoo hyvin se, että joukkueen viimeisin tappio Emiratesilla on yli neljän kuukauden takaa, jolloin mestaruudesta kamppaileva Manchester City oli parempi 1-3 numeroin. Tämän jälkeen mm. Spurs ja Chelsea ovat poistuneet Emiratesilta pöllytettyinä.

Arsenalin kannalta positiivista on myös, että loukkaantumishuolet alkavat vähitellen hellittää. Ainsley Maitland-Niles ja Laurent Koscielny ovat jälleen Emeryn käytettävissä, mikä auttaa espanjalaiskoutsin työtä huomattavasti.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Bournemouth löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta sijalta 12. Tätä voidaan pitää pienimuotoisena ihmeenä, sillä joukkue on onnistunut hakemaan vieraista vain yhdeksän pistettä. Kotikentällään Vitality Stadiumilla Eddie Howen miehistö pystyy haastamaan melkeinpä kenet tahansa, mutta vieraissa joukkue on ongelmissa heikkojakin joukkueita vastaan.

Bournemouthin viimeisin vierasvoitto on tasan neljän kuukauden takaa, tämän jälkeen joukkue on hävinnyt kaikki yhdeksän vierasotteluaan kaikki kilpailut mukaanlukien. Joukkueen maaliero näissä otteluissa on niinkin karmaiseva kuin 24 päästettyä ja vain kolme tehtyä maalia. Tämä lukema ei todellakaan lupaa hyvää, kun vastaan asettuu Emiratesilla usein maaleilla mässäilevä Arsenal.

Bournemouthin tilannetta ottelun alla ei auta se, että joukkueella on melko liuta poissaoloja. Jefferson Lerman, Steve Cookin sekä Callum Wilsonin poissaolot ovat korvaamattomia joukkueelle. Näiden lisäksi myös David Brooks ja Junior Stanislas ovat huilivuorossa.

Bournemouthin surkuhupaisa vierasmenestys ja korvaamattomat poissaolot tekevät joukkueen mahdollisuuden poistua Emiratesilta pisteiden kera liki mahdottomaksi. Arsenalilla on tilaisuus painaa taululle hyvinkin rumat lukemat Pierre-Emerick Aubameyangin ja ketsuppipullonsa auki saaneen Alexandre Lacazetten johdolla.

Arsenalille tarjolla olevat kertoimet ovat melko pöyristyttäviä. Uhmapelaajat tarttuvat sekä kotijoukkueen vähintään kahden maalin, että vähintään kolmen maalin voittoihin – ensimmäisenä mainittu tietysti isommalla panoksella.

Pelaa vihje Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.