ke 27.02. klo 22:00

Crystal Palace - Manchester United

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Manchester United siipirikkoisena – avauskokoonpano uusiksi!

Keskiviikkona Crystal Palace saa vieraakseen siipirikkoisen Manchester Unitedin. Isäntä löytyy Valioliigan keskikastista, mutta United on tällä hetkellä sarjataulukossa viidennellä sijalla taistelemassa viimeisestä Mestarien liiga -paikasta yhdessä Arsenalin ja Chelsean kanssa.

Piristyvä Palace?

Crystal Palace hankki tammikuussa Chelseasta alkukauden Valenciassa lainalla pelanneen Michy Batshuayin, niin ikään lainasopimuksella. Batshuayin syksy Valenciassa oli tukkoinen, mutta viime kierroksella miehen päästyä ensimmäistä kertaa avauskokoonpanoon, soi maaliverkko heti Crystal Palacessa.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Jos Batshuayi pääsee aiemmilta kausilta tuttuun hurjaan vireeseen, muodostaa hän yhdessä Wilfried Zahan kanssa todella vaikeasti pideltävän kärkiparin. Batshuayin saapumisen lisäksi hyökkäysosastoa helpottaa Christian Benteken palaaminen pelikentille pitkän loukkaantumisen jäljiltä. Olisikin mielenkiintoista nähdä koko kolmikko samaan aikaan kentällä tuhoamassa vastustajan puolustusta.

Crystal Palacella on tällä hetkellä kuusi pistettä matkaa putoamisviivaan, mutta tämän hetken Palacen tippumiseen Valioliigasta on mahdotonta uskoa.

Loukkaantuneita piisaa

Molemmilla joukkueilla poissaolijoiden listat ovat järjettömän pitkät. Crystal Palacen normaalista puolustuslinjasta ovat poissa Mamadou Sakho ja Aaron Wan-Bissaka. Heidän lisäkseen puolustuksen rotaatiopelaaja Martin Kelly on loukkaantuneena. Palacella on lasaretissa muitakin pelaajia, muttei avauskokoonpanosta.

Manchester Unitedilla sen sijaan on avauskokoonpanollinen miehiä sivussa. Keskikentältä sivussa ovat Nemanja Matic, Ander Herrera, Jesse Lingard ja Juan Mata. Hyökkäyspäästä loukkantuneina ovat Marcus Rashford ja Anthony Martial. Heidän ulkopuoleltaan muodostettava avauskokoonpano on takuulla mielenkiintoinen.

Puolustusta lukuun ottamatta Paul Pogba on ainut täydessä kunnossa oleva pelaaja, joka on saanut säännöllisesti peliaikaa. Pogban lisäksi avauskokoonpanossa nähtäneen vähelle peliajalle jääneet Romelu Lukaku, Alexis Sánchez, Fred ja Scott McTominay. Heidän jälkeensä onkin ryhdyttävä käyttämään mielikuvitusta halutessaan hahmotella mahdollista avauskokoonpanoa, jos edellä mainituista herroista ei ketään saada parsittua kasaan.

Puolustuspää aiheuttaa myös päänvaivaa, sillä sivussa ovat mitä todennäköisimmin Phil Jones, Matteo Darmian ja Antonio Valencia. Unitedilla on mahdollisesti keskiviikkona kovempi kokoonpano katsomossa kuin kentällä.

Palacella maalihanat ovat olleet tukossa varsinkin kotona. Viimeisimmissä otteluissa maaleja on kuitenkin nähty aiempaa enemmän. Tälle trendille jatkoa lupailevat Batshuayin saapuminen ja Benteken kuntoutuminen.

Unitedin puolelta kaikki jalkapalloa seuraavat tietävät varmasti miten Ole Gunnar Solskjärin astuminen peräsimeen vaikutti joukkueen otteisiin. Sen lisäksi Manchester United ei ole jäänyt kertaakaan maaleitta tämän kauden vierasotteluissa kaikki kilpailut huomioiden. Valioliigassa joukkueen tehtyjen ja päästettyjen osumien suhde on 14 vierasottelussa ollut maalirikas, 27–19.

Pelaa vihje Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.