ke 27.02. klo 02:00

Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Isot panokset Columbuksessa – miten käy Penguinsin?

Hurjia liikkeitä tehnyt Columbus Blue Jackets isännöi Pittsburgh Penguinsia yön kamppailussa. Molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi pisteitä, jos haluavat päästä playoffeihin – mikään ei ole vielä varmaa. Ottelu on joukkueille kauden toinen keskinäinen.

Kekäläinen all in-taktiikalla kohti kevättä – mihin Columbuksessa ollaan menossa?

Columbuksen toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen ei pelkää tehdä suuria päätöksiä. Pitkään kevään mittaan siirtohuhujen alla olleet Artemi Panarin ja Sergei Bobrovsky eivät lähteneetkään seurasta – ainakaan toistaiseksi.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Ovi kävikin toiseen suuntaan, kun Kekäläinen hankki peräti neljä pelaajaa siirtorajan viimeisten päivien aikana. Matt Duchene ja Ryan Dzingel ovat todella kova lisä hyökkäykseen. Adam McQuaid jouduttiin hankkimaan pitkään sivussa olevan Ryan Murrayn tilalle. Maalivahtitilanne on mielenkiintoinen, sillä Bobrovsky ei lähtenytkään ja Columbus hankki Keith Kinkaidin New Jersey Devilsistä. Nyt Columbuksella on kolme kovaa maalivahtia ja lähes varmaa on, että ainakin joku kolmikosta Kinkaid, Bobrovsky ja Joonas Korpisalo vaihtaa kesällä maisemaa.

Columbus menetti siirroissaan peräti seitsemän varausvuoroa, joista yksi ensimmäisen kierroksen varaus. Pelaajista lähdön tekivät Anthony Duclair, Vitaly Abramov ja Jonathan Davidsson Ottawa Senatorsiin ja Julius Bergman New York Rangersiin. Columbus sai vielä Dzingel-vaihdossa seitsemännen kierroksen varauksen ensi kesän draftiin.

Dzingel ja McQuaid tekevät Columbus-debyyttinsä keskiviikon vastaisen yön ottelussa. Dzingel on merkitty vasemmaksi laidaksi kolmoskenttään yhdessä Pierre-Luc Duboisin ja Oliver Björkstrandin kanssa, missä Duclair pelasi ennen siirtoaan. Dzingelin odotetaan pelaavan myös alivoimaa. McQuaid puolestaan operoi puolustuksen kolmosparissa Scott Harringtonin kanssa.

Maalilla Penguinsia vastaan aloittaa Bobrovsky ja Korpisalo on varalla. Uusi maalivahtihankinta Kinkaid seuraa ottelua puolestaan katsomosta käsin.

Penguins on tippunut jopa playoff-viivan alapuolelle

Edellisistä viidestä ottelusta vain kaksi voittoa poiminut Pittsburgh Penguins ei ole hetkeen ollut näin epävarmassa tilanteessa playoffien suhteen tässä vaiheessa kevättä. Nyt joukkue joutuu todellakin raapimaan pisteitä illasta toiseen jotta playoff-unelma eläisi. Kolmen ottelun mittainen vieraskiertue alkaa ensi yönä Columbusta vastaan.

Penguins luottaa selvästi nykyiseen kokoonpanoonsa, sillä vahvistukset jäivät pieniksi. Joukkue vaihtoi hyökkääjä Tanner Pearsonin Canucks-puolustaja Erik Gudbransoniin, jolla on koko liigan huonoin plus-miinus-tilasto (-27). Myös Floridan suuntaan tehtiin päittäin kauppaa, kun hyökkääjä Jean-Sebastien Dea vaihdettiin puolustaja Chris Widemaniin.

Penguins nosti AHL:stä puolustaja Zach Trotmanin kokoonpanoonsa ja samalla ilmoitettiin Gudbransonin poisjäänti ottelusta Columbusta vastaan. Loukkaantumishuolia Pittsburghilla myös on, sillä Brian Dumoulin ja Kris Letang ovat Columbus-kamppailusta sivussa.

Onnistuuko Columbus venyttämään piste-eroa Penguinsiin?

Metropolien divisioonan playoff-viivalla taistelevat kolme joukkuetta ja ensi yön taisteluparista nämä molemmat joukkueet sijoittuvat tähän. Columbus on divisioonan kolmas pisteen erolla viidentenä olevaan Penguinsiin, välissä on vain Carolina Hurricanes tasapisteissä Penguinsin kanssa.

Ensimmäisenä pelikohteena pelataan Columbuksen voittoa. Columbuksen siirrot näyttivät kaikille sen, että nyt ei enää leikitä, vaan taistelu kohti kevättä on todellakin alkanut. Penguinsin loukkaantumiset huolettavat ja pingviinipaidat jäävät jyrän alle Ohiossa.

Toisena pelikohteena pelataan hieman isommalla riskillä Matt Duchenen maalia. Mies aloittaakin ykköskentässä yhdessä Panarinin ja Cam Atkinsonin kanssa. Kanadalaishyökkääjä osui jo viime pelissä ja ensi yönä kuuluisa Nationwide Arenan tykki taas laulaa.

Pelaa vihje Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.