ke 27.02. klo 02:00

Boston Bruins - San Jose Sharks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uudet vahvistukset näytönpaikassa NHL-kierroksen kärkiottelussa

NHL:n vaihtoraja sulkeutui eilen illalla Suomen aikaa klo 22. Boston Bruins ja San Jose Sharks ovat suuria suosikkeja playoffehin ja molemmat joukkueet tekivät viime hetken vahvistuksia kokoonpanoihinsa. Mutta kumman rosteri näyttää nyt vahvemmalta?

Boston Bruins vahvassa vireessä – Johansson ja Coyle uusina sisään

Bruins on 13 ottelun mittaisessa pisteputkessa. Näistä otteluista joukkue on voittanut yhdeksän ja neljästi se on hävinnyt joko jatkoajalla tai voittomaalikisassa. Putki on siis hurja ja uudet vahvistukset tuovat varmasti lisäintoa joukkueeseen.

Boston hankki keskiviikkona 20. helmikuuta Charlie Coylen Minnesota Wildista. Vastineeksi Wild sai sentterilupaus Ryan Donaton ja vaihtoehtoisen viidennen kierroksen varauksen ensi kesän draftiin. Coyle tuo Bruinsiin “bostonlaista” fyysisyyttä ja taitoa. Isokokoinen sentteri on pelannut tällä kaudella 60 ottelua tehoin 10+18=28 ja pelasi lauantaina St. Louisia vastaan ensimmäisen pelinsä kolmoskentän sentterinä. Coyle on syntynyt Massachusettsissa ja on pienenä fanittanut joukkuetta, joten Bruins saa oman pojan kotiin.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Viimeisen tunnin aikana ennen siirtorajan umpeutumista Bruins sai vahvistusta hyökkäykseen, kun se hankki Marcus Johanssonin New Jersey Devilsistä. Johansson oli yksi isoimmista nimistä siirtouhan alla ja Bruins onnistui saamaan hänet vaihdossa ensi kesän toisen kierroksen varaukseen ja vuoden 2020 neljännen kierroksen varaukseen.

Johansson on pienikokoinen, mutta monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä laidassa, että keskellä. Viime vuosina mies on pelannut laidassa, mutta hänet varattiin sentterinä. Johansson on iskenyt tällä kaudella 48 otteluun yhteensä tehot 12+15=27.

Molempien pelaajien sopimus loppuu ensi kesänä. Coylen ensimmäinen kotiottelu pelataan juuri Sharksia vastaan ensi yönä ja TD Garden on varmasti haltioissaan. Johansson ei ollut vielä joukkueen harjoituksissa mukana maanantaina ja vielä ei ole varmaa, pelaako hän ensi yönä.

Pieniä loukkaantumishuolia Bruinsilla kuitenkin on. Peukalonsa loukannut tähtihyökkääjä David Pastrnak luisteli joukkueen aamujäillä, mutta ei näillä näkymin ole vielä tekemässä paluuta pelaavaan kokoonpanoon. Puolustaja Kevan Miller loukkasi itseään Vegasia vastaan ja on päivittäisessä tarkkailussa. Torey Krugin tilanne näyttää hyvältä ja mies pelannee yön ottelussa.

Tuukka Rask aloittanee Bruinsin maalilla ja Jaroslav Halak istuu penkillä.

Sharks himoitsee lännen ykköspaikkaa – Nyquist oiva lisä miehistöön

San Jose Sharks on kerännyt 63 otteluun 82 pistettä ja on läntisessä konferenssissa toisena, kolme pistettä Calgary Flamesista, mutta yksi ottelu enemmän pelattuna. Jälleen hyvää kautta pelaava Sharks on voittanut edellisistä 12 ottelusta yhdeksän ja metsästää armottomasti Flamesia ja lännen herruutta.

Sharks onnistui kaappaamaan uransa parasta kautta pelaavan Gustav Nyquistin Detroit Red Wingsistä. Koko uransa Detroitia edustanut ruotsalaishyökkääjä on tehnyt 62 otteluun tehot 16+33=49. Vikkeläkinttuinen laituri tuo lisää ketteryyttä valmiiksi nopeaan Sharks-hyökkäykseen. Detroit saa vaihdossa toisen kierroksen varauksen ensi kesän draftiin ja vaihtoehtoisen kolmannen kierroksen varauksen 2020 draftiin.

Pieni kauppa Sharks-leiristössä nähtiin myös, kun Vancouver Canucksista San Joseen siirtyi Jonathan Dahlen vaihtossa Linus Karlssoniin. Kummallakaan ei ole vielä yhtään NHL-ottelua vyöllään.

Tummia pilviä San Jose-leiriin kantautui, kun tähtipuolustaja Erik Karlsson oli edellisestä ottelusta pois ja pelaaminen Bruinsia vastaan näyttää epätodennäköiseltä. Jo toista kertaa tällä kaudella loukkaantunut Karlsson on todella iso pala Sharks-puolustusta ja poissaolo voi olla ratkaiseva tekijä, kun joukkueiden voimasuhteita mitataan.

Bostonissa kamppaillaan NHL-kierroksen kärkikamppailu – millä eväillä kohti koitosta?

Molemmat joukkueet ovat todella hurjassa liekissä ja tahti vain jatkuu mitä pidemmälle kevättä mennään. Tässä ottelussa luotetaan kuitenkin kotijoukkueen uusiin vahvistuksiin ja Boston onkin voittanut edellisistä viidestä kohtaamisesta kaikki. Ensimmäisenä pelikohteena pelataan Bostonin voittoa (JA + RL).

Viime ottelu päättyi hurjien vaiheiden jälkeen lopulta Bostonin 5-6 voittoon viikko sitten. Molempien joukkueiden maalivahdit Bostonin Tuukka Rask ja Sharksin Martin Jones eivät ole olleet vakuuttavia tällä kaudella. Maalijuhla nähdään varmasti ensi yönä ja toinen pelikohde on isommalla riskillä ja pienemmällä panoksella yli 7,5 maalia.

Pelaa vihje Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.