ke 27.02. klo 18:30

TPS - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tarjoavatko TPS ja Pelicans maalisadetta?

Kärkiosaston joukkueet kohtaavat keskiviikkona Liigassa, kun runkosarjan toiselta sijalta löytyvä TPS saa loistavaa kautta pelaavaan Pelicansin vieraakseen. Pussinokat ovat sarjataulukossa viidennellä sijalla. Näiden joukkueiden keskinäisistä otteluista ei ole vauhtia puuttunut.

TPS on lennossa Kaapo Kakon johdolla

TPS on äitynyt huimaan vireeseen viimeaikoina, mikä lupaa hyvää kevään pudotuspelejä ajatellen. Joukkue on kymmenessä edellisessä ottelussaan raapinut kahdeksan voittoa, ja etenkin hyökkäspelaaminen on parantunut.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Loukkaantumisista kärsinyt turkulaisryhmä on palannut loppukauden aikana tasolle, jota siltä odotetaankin. Vaikka joukkueen elintärkeät hyökkäyspään palaset Ilari Filppula ja Zach Budish olivat loukkaantuneena, pystyi TPS napsimaan voittoja eli materiaali on tulosten valossa leveähkö.

Joukkueen teinisensaatio, hyökkääjä Kaapo Kakko on myös lyhyen poissaolonsa jälkeen ollut loistavassa iskussa. Jopa ykkösvaraukseksi povattu lupaus on paukuttanut viidessä edellisessä ottelussa huimat kahdeksan tehopistettä (6+2) ja taitava laituri onkin ylivoimaisesti kuumin hyökkääjä tällä hetkellä Liigassa. Ykkösvitjassa pelaava keskushyökkääjä Oula Palve on löytänyt loistavan kemian Kakon kanssa ja tämä kaksikko tekee tuhoisaa jälkeä jokaisessa vaihdossa.

Pelicansilla vieraissa vaikeaa

Pelikaanilauma on ollut kauden suurimpia onnistujia. Valmentajakaksikko Ville Nieminen ja Pasi Nurminen on löytänyt yhteisen sävelen ja pystyy saamaan joukkueen rosterista jokaisessa ottelussa kaiken irti. Pelicansilla on kuitenkin viime aikoina ollut vierasotteluissa vaikeaa, sillä joukkue on hävinnyt reissupeleissään jo kuudesti peräkkäin.

Pelicansia on hehkutettu läpi kauden, eikä suotta. Joukkueen materiaali ei missään nimessä ole parhaimmistoa sarjassa, mutta pelilliset otteet puhuvat puolestaan. Jokaiselle pelaajalle on oma roolinsa ja joukkueesta löytyy neljä tasavahvaa kenttää.

Siirtomarkkinoilla varsinaisen pommin pudottanut Pelicans hankki riveihinsä taiteilijaksikin kutsutun Juha-Matti Aaltosen, joka on tuonut hyvän lisän lahtelaisten kokoonpanoon. Aaltonen on neljässä pelaamassaan ottelussa iskenyt viisi tehopistettä (3+2).

Pelicans pelaa aktiivista ja hyökkäävää jääkiekkoa. Kauden suurin onnistuja on joukkueen paras pistemies, puolustaja Oliwer Kaski. Oikealta laukova pistelinko on kiekollisella pelaamisellaan ja hyvällä laukauksellaan tällä hetkellä paras puolustaja Liigassa.

Vauhdikas ottelu luvassa – nähdäänkö maaleja?

Pelicans voitti joukkueiden viimeisimmässä kohtaamisessa Pelicansin Lahdessa numeroin 3-0. Ottelu oli todella vauhdikas ja ”päästä päähän -kiekkoa”. TPS olisi kahden viimeisen erän painostuksen ja paikkojen ohessa ansainnut jopa voiton, joten lukemat eivät kerro kaikkea.

Kahden vahvan joukkueen välillä nähdään varmasti vauhdikas ja kuuma ottelu, jossa myös erikoistilannepelaaminen on suuressa roolissa. Molempien joukkueiden pelaaminen on hyökkäysvoittoista, joten uskotaan, että maaleja tullaan näkemään reilusti enemmän kuin joukkueiden viimeisimmässä keskinäisessä kohtaamisessa Lahdessa. Pelivaihtoehdoiksi otteluun nostetaan yli 5,5 maalia sekä yli 6,5 maalia. Pelaaja voi valita kohteensa riskitasonsa mukaisesti!

Pelaa vihje Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.