ke 27.02. klo 18:30

SaiPa - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Siivittääkö Lukáš Dostál Ilveksen jälleen voittoon?

Pudotuspelipaikoista taistellaan tiukasti, kun SaiPa saa Lappeenrannan kisapuistossa keskiviikkona vieraakseen Ilveksen. Molemmat joukkueet ovat tiukasti kiinni ensimmäisessä pudotuspelikierroksessa, mutta mahdollisuudet kuuden parhaan joukkoon sekä suoraan puolivälieräpaikkaan ovat elossa.

SaiPalla ongelmia omassa pelaamisessaan

SaiPalla on ollut läpi kauden vaikeuksia löytää omaa pelaamistaan ja myös päävalmentaja Tero Lehterä on myöntänyt asian useaan otteeseen. Joukkueen materiaali ja pelillinen taso ovat kuitenkin sijoituksen osalta tasapainossa, sillä joukkueesta ei löydy tarpeeksi maalintekijöitä ja puolustuspää on virhealtis. SaiPa on kuitenkin raivannut tiensä kymmenen parhaan joukkoon ja on matkalla kohti pudotuspelikevään avaavaa kierrosta, kun se on sarjassa yhdeksäntenä.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

SaiPan suurin ongelma on nimenomaan tulosyksikössä. Käytännössä joukkueessa ei ole yhtäkään ykköskorin pelaajaa ja etenkin kärkijoukkueita vastaan lappeenrantalaiset ovat olleet täysin vastaantulijoina. Edellisistä kahdesta ottelusta joukkueella on allaan tappiot Tapparaa sekä Kärppiä vastaan.

Ilves parantanut otteitaan

Ilves on sarjassa kahdeksantena ja ainoastaan pisteen edellä takana olevaa SaiPaa. Viime aikoina tamperelaiset ovat parantaneet otteitaan ja joukkue on päässyt voittojen makuun. Viidestä edellisestä ottelustaan joukkue on voittanut neljä ja hävinnyt yhden.

Ilveksen todella nuori joukkue on pelannut ailahtelevasti läpi kauden. Todella hyvän alkukauden jälkeen tahti on tasaantunut, mutta parhaina iltoina joukkue pystyy haastamaan Liigan kärkiryhmät. Vasta 23-vuotias hyökkääjä ja joukkueen kippari Eemeli Suomi on kantanut kapteenin viittaa harteillaan loistavasti kokonaisvaltaisilla peliesityksillään.

Joukkueesta on kauden aikana kuoriutunut useita lupaavia nuoria pelaajia. Hyökkääjät Teemu Lepaus sekä Joose Antonen ovat nostaneet tällä kaudella profiiliaan huimasti ja tehoja on syntynyt. Lisäksi nuorten maailmanmestaruudenkin voittanut puolustaja Oskari Laaksonen on jo nyt parhaita kiekollisia puolustajia Liigassa ja kyseisellä herralla on varmasti läjäpäin ottajia myös rapakon takana.

Ilves on kamppaillut läpi kauden maalivahtiongelmien kanssa, sillä kassarikaksikko Riku Helenius sekä Antti Lehtonen ei missään nimessä ole ollut sopivalla tasolla. Ilves kuitenkin hankki riveihinsä vasta 18-vuotiaan Lukáš Dostálin, joka on kolmessa pelaamassaan ottelussa ollut erinomainen ja nuori tšekki voi osoittautua vielä todelliseksi huippuhankinnaksi tamperelaisille.

Ilves vie tiukan ottelun nimiinsä

SaiPan materiaali ja pelilliset otteet eivät ole vakuuttaneet, vaikka joukkue ennen kahta tappiotaan voitti viisi ottelua peräjälkeen. Vastassa voittoputken aikana oli kuitenkin sarjan heikoimpia joukkueita ja kärkijoukkueiden tultua eteen, olivat lappeenrantalaiset olivat jälleen vastaantulijoina.

Ilves on pystynyt voittamaan myös kärkipään joukkueita ja tamperelaisten tämänhetkinen vire näyttää lupaavalta runkosarjan ollessa loppumetreillä. Mikäli maalivahti Dostál jatkaa vakuuttavaa esiintymistään on Ilveksellä mahdollisuudet mennä pitkälle keväällä.

Pelivalintoina otteluun toimivat Ilveksen lopullinen voitto sekä joukkueen maalit yli 3. Tasan kolmella maalilla saa siis omat takaisin.

Pelaa vihje Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.