ke 27.02. klo 18:30

KalPa - KooKoo

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KalPa jatkaa kivistä taisteluaan pudotuspelipaikasta

KalPa saa keskiviikkoillan ottelussa vieraakseen Liigassa toiseksi viimeisenä olevan KooKoon. Molemmat joukkueet ovat näillä näkymin jäämässä ulos kevään pudotuspeleistä, kun runkosarja lähenee loppuaan.

Löytyykö taisteluilmettä?

Molemmilla joukkueilla on vielä teoreettiset mahdollisuudet selvitä pudotuspeleihin, mutta sinne kipuaminen olisi joka tapauksessa todellinen yllätys.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Kuopiolaisilla on matkaa pudotuspeliviivaan 11 pistettä, ja kouvolalaisilla sen sijaan 17. Runkosarjaa on jäljellä ainoastaan seitsemän ottelua, joten nähtäväksi jää vieläkö joukkueilta löytyy taisteluilmettä loppusuoralle mentäessä.

KalPa alisuorittanut

KalPa on ollut liigan pahimpia alisuorittajia kuluvan kauden aikana. Joukkueesta löytyy potentiaalia etenkin nuorten lupaavien pelaajien toimesta, kuten hyökkääjäkaksikko Alexander Ruuttu ja Alexandre Texier.

Päävalmentaja Sami Kapasen luotsaama rosteri ei kuitenkaan ole saanut täyttä potentiaalia joukkueestaan irti ja etenkin kauden aikana useat loukkaantumiset sekoittivat pakkaa pahemman kerran. KalPa on kauden aikana esittänyt kuitenkin aika-ajoittain vakuuttavia otteitaan, etenkin silloin kun sairastupa on ollut tyhjenemään päin.

Aikaisemmin mainittu päävalmentaja Sami Kapanen on ollut kauden aikana useaan otteeseen suurennuslasin alla. Haastatteluissa Kapanen on useaan otteeseen maininnut, ettei joukkue ole tarpeeksi työteliäs. Työteliäisyydestä joukkuetta ei voi kuitenkaan missään nimessä syyttää, vaan pelitapa ja joukkueen rakenteellisuus ovat kauden aikana olleet pielessä.

KalPalla löytyy tällä hetkellä sairastuvalta hyökkäyspäästä hyvään vireeseen äitynyt Joni Ikonen, Kai Kantola, Henri Knuutinen sekä Balasz Sebok. Puolustuksesta sen sijaan ainoa tärkeä uupuminen on Mikael Seppälä.

KooKoo lepää Malte Strömwallin varassa

Kouvolaisten ylivoimaisesti tärkein palanen tällä kaudella on ollut ruotsalaishyökkääjä Malte Strömwall, joka on 46:ssa pelaamassaan ottelussa iskenyt yhtä monta tehopistettä (21+25=46). Tämä on uskomaton suoritus KooKoon tasoisessa joukkueessa.

Siirtorajan umpeutumisen lähentyessä odotettiin Strömwallin siirtyvän muihin maisemiin, mutta huhuttu hintalappu 100 000 euroa ja loppuvuoden palkka oli liikaa, vaikka Strömwall on pelannut upean kauden. Se on kuitenkin varmaa, ettei Strömwallia enää ensi kaudella nähdä Kouvolalaisten riveissä.

KooKoon kausi on kokonaisuudessaan ollut vaikea. Materiaali ei yksinkertaisesti riitä ja etenkin joukkueen puolustuspää on ollut suuri murheenkryyni kauden aikana. Joukkueella on toiseksi eniten päästettyjä maaleja koko sarjassa ja alivoimaprosentti on toiseksi heikoin Liigassa.

KalPalla parempi taisteluilme

Kuopiolaisten mahdollisuus pudotuspeleihin on todella pieni, mutta päävalmentaja Kapanen pystyy varmasti motivoimaan joukkueensa taistelemaan vielä viimeisissä otteluissa.

Keskinäisiä kamppailuja joukkueet ovat pelanneet tällä kaudella kolme ja näissä KalPa on raapinut kaksi voittoa ja KooKoo yhden. Materiaaliero ja taisteluilme puoltavat KalPaa, ja KooKoon sekaisin oleva puolustus tulee olemaan pinteessä keskiviikkona.

Pelaa vihje Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.