ti 26.02. klo 18:30

JYP - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Niistääkö JYP seuraavana Lukon?

JYP isännöi Lukkoa tiistai-illan ainoassa Liiga-ottelussa. Kotijoukkue on kiinni pääsyssä pudotuspelien avauskierrokselle, mutta sillä on vielä mahdollisuudet nousta kiinni kotietuun. Lukko puolestaan taistelee ensimmäiselle kierrokselle joutumista vastaan ja suorasta pudotuspelipaikasta. Raumalaiset ovat sarjataulukossa kuudennella sijalla.

Todella tiukkaa taistelua paikoista pudotuspeleissä

Ylemmän pudotuspeliviivan ympärillä käy melkoinen kuhina. Lukko on sarjassa kuudennella sijalla ja raumalaisten kanssa tasapisteissä (86) ovat seitsemännellä sijalla oleva HIFK sekä viidennellä sijalla majaileva Pelicans. Kaikilla joukkueilla on pelaamatta seitsemän ottelua runkosarjaa.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Neljännellä sijalla on yhden pisteen Lukon, HIFK:n ja Pelicansin muodostamaa kolmikkoa enemmän kerännyt HPK. Hämeenlinnalaisilla on myös yksi ottelu enemmän pelattuna. Ilves on jäänyt tasapisteissä olevasta kolmikosta kuusi paunaa, mutta saattaa vielä nousta taisteluun suorasta pudotuspelipaikasta.

Lukon tiistai-illan vastustaja JYP puolestaan on kolme pistettä Ilvestä jäljessä kymmenentenä ja väliin mahtuu vielä SaiPa. JYPillä on lappeenrantalaisten tapaan seitsemän ottelua runkosarjaa jäljellä, kuten myös Ilveksellä. Hurrikaanipaidoilla on realistiset mahdollisuudet kotietuun ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

Kotietu avauskierroksella on merkittävä, koska sarja pelataan lyhyenä, kun ainoastaan kaksi voittoa riittävät jatkopaikkaan. Molemmilla joukkueilla on rutkasti panosta tiistaina Jyväskylässä.

JYP on vahvempi ja kurinalaisempi kuin aiemmin tällä kaudella

Jyväskyläläiset osoittivat, että valmentajavaihdos voi joskus tehdä todella hyvää. Joukkueen pelaamisessa ja tuloksissa tapahtui täyskäännös, kun Risto Dufva korvasi epäonnistuneen Lauri Merikiven JYPin penkin takana. Dufvan saapumisen jälkeen JYP on voittanut 14 ottelussa kymmenesti, eivätkä aiemmin tällä kaudella pelaamista värittäneet sekavuus ja helpot virheet ole näyttäytyneet siinä määrin kuin Merikiven aikana.

Tällä hetkellä JYP on neljän ottelun voittoputkessa, jonka aikana se on kaatanut KalPan kotonaan, Ässät reissupelissä, KooKoon Jyväskylässä ja viimeisimpänä HPK:n vieraskaukalossa. JYP on voittanut myös kotikaukalossaan neljä ottelua peräkkäin. KalPan ja KooKoon lisäksi isäntiä heikompia ovat olleet Pelicans ja HPK.

JYPin pelaamiseen on tullut huomattavasti lisää vahvuutta umpisurkean kauden avauspuolikkaan jälkeen. Joukkue puolustaa ja hyökkää kurinalaisesti ja sillä on näyttänyt jopa olevan yhtenäinen pelitapa, jota noudatetaan – tästä ei ollut alkukaudella tietoakaan.

Taipuuko Lukko jälleen vieraissa?

Viidessä edellisessä vierasottelussaan Lukko on hävinnyt kolmesti. Ainoat voitot ovat tulleet Jukureita ja KalPaa vastaan, kun taas HIFK, Tappara ja SaiPa ovat olleet parempia. Raumalaisten edellisestä vierasottelusta on venähtänyt tovi, koska he ovat ehtineet pelaamaan sen jälkeen neljä kertaa kotonaan.

Lukko on vieraillut kertaalleen Jyväskylässä tällä kaudella, ja JYP kerran Raumalla. Lokakuussa pelatussa JYPin kotiottelussa hurrikaanipaidat murskasivat Lukon 7–2-numeroin. Tammikuun alussa Raumalla oli huomattavasti tasaisempaa, mutta pisteet matkasivat silti Jyväskylään.

Raumalaisten pelaaminen ailahtelee tällä hetkellä huomattavasti enemmän kuin JYPin. Tartutaan ensimmäisenä pelivalintana kiinni isäntien voittoon varsinaisella peliajalla ja toiseksi vaihtoehdoksi nostetaan kotivoitto pienellä tasoituksella.

Pelaa vihje Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.