ti 26.02. klo 02:30

Tampa Bay Lightning — Los Angeles Kings -

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Nikita Kutšerov liekeissä — jatkuuko Tampa Bayn voittokulku?

Tampa Bay Lightning viilettää kahdeksan ottelun voittoputkessa NHL:ssä. Seuraavana kärkijoukkueen virettä testaa Los Angeles Kings, joka on seitsemän ottelun tappioputkessa ja hävisi edellisessä ottelussaan Florida Panthersille murskanumeroin.

Isäntien voittokululle ei näy päätepysäkkiä — Kutšerov pasauttamassa ennätyksen uusiksi

Tampa Bay Lightning on huimassa vireessä NHL:ssä. Joukkue on voittanut kahdeksan kamppailua peräjälkeen, eikä pysäyttäjää salamapaidoille ole löytynyt. Lightning on saanut levätä edellisen ottelunsa jälkeen, sillä se pelasi edellisen kerran viime viikon perjantain vastaisena yönä. Viimeisimmässä mittelössään ryhmä joutui tiukoille ensimmäistä kertaa vähään aikaan, kun se pelasi Buffalo Sabresia vastaan.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

Sabres työnsi viikon kolmatta kamppailuaan pelanneen Lightningin ahtaalle, mutta salamapaidat onnistuivat kuitenkin puristamaan 2—1-kotivoiton jatkoajalla. Nikita Kutšerov iski ottelussa kauden sadannen tehopisteensä (30+70=100), kun hän vastasi Tampa Bayn osumasta varsinaisella peliajalla.

Venäläishyökkääjä on pelannut tällä kaudella kaikissa Lightningin 62 runkosarjaottelussa ja johtaa NHL:n pistepörssiä. Tampa Bayn yhden kauden piste-ennätys on 108 paunaa, ja se on Vincent Lecavalierin hallussa. Kun runkosarjaa on jäljellä vielä 20 kamppailua, on erittäin todennäköistä, että Kutšerov rikkoo rajapyykin. NHL:n pistepörssissä kymmenen parhaan joukossa ovat myös Tampa Bay -hyökkääjät Brayden Point (35+43=78) sekä Steven Stamkos (33+40=73).

Kings on tappioputkessa

Los Angeles Kings on hävinnyt seitsemän ottelua peräkkäin. Edellisessä kamppailussaan joukkue kohtasi Florida Panthersin sunnuntaina. Pantterilauma kylvetti enkelten kaupungista saapunutta vierasjoukkuetta 6­—1-murskanumeroin.

Ennen Floridan murskajaisia joukkue on hävinnyt maltillisemmin numeroin muun muassa Nashville Predatorsille, Washington Capitalsille sekä Boston Bruinsille. Kings on läntisessä konferenssissa viimeisellä sijalla.

Heikot otteet ovat jatkuneet lähes poikkeuksetta Kingsillä läpi kauden, eikä harmoniaa pelaamiseen ole tuntunut löytyvän. Ainoana pelaajana loukkaantuneena sivussa on Alec Martinez.

Uskotaan, että viidessä edellisessä kotiottelussaan kahdesti vastustajansa nollannut Lightning kaataa suvereenisti jumbojoukkue Kingsin. Pelivaihtoehdoissa on kaksi erilaista tasoitusvaihtoehtoa, joista pelaaja voi valita mieleisensä sopivalla riskillä.

Pelaa vihje Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.