la 23.02. klo 14:00

ENCE - G2

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ENCE kahden voiton päässä historiallisesta saavutuksesta

ENCE ja G2 kohtaavat tänään IEM Katowice 2019 Major -turnauksen 1—2 -otteluparissa. Molemmat joukkuueet ovat siis hävinneet kaksi ottelua ja voittaneet yhden. Turnauksessa Champions Stagelle pääsy vaatii kolmea voittoa, kun taas kolme häviötä lähettää joukkueen kotimatkalle. ENCE ja G2 pelaavat selkä seinää vasten taistellen jatkoon pääsystä. Ottelu alkaa aikataulun mukaisesti klo: 14.00. Ottelu pelataan BO3 (paras kolmesta kartasta) formaatilla.

ENCE:llä on vielä paljon näytettävää

ENCE on pelannut turnauksen Legends Stage -osion todella vaisusti. Joukkue ei omien sanojensa mukaan ole ollut oma itsensä — ja se on näkynyt. Aleksi ”allu” Jalli kertoi haastattelussaan HLTV:lle, että he ovat laittaneet liikaa paineita itseensä, joka on eittämättä todella turhaa, vaikka sitä sattuu kaikille.

I think that so far at this tournament we’ve shown almost nothing of what we can do. I think we maybe put too much pressure on ourselves, which is also really stupid.
– Aleksi ”allu” Jalli

Tässä vaiheessa turnausta, kun vastassa on G2 ottelussa, jonka häviäjä tippuu turnauksesta, on täysin turhaa luoda paineita. Nyt on parasta pelata vapaasti ja nauttia pelaamisesta. On odotettavaa, että ENCE tulee tämän päivän otteluun vapaammin ja paremmalla asenteella, sillä olisi sääli, jos he tippuisivat tänään turnauksesta. Heillä on vielä valtavasti näytettävää ja todistettavaa.

Liigan pelipassi + bonus taskuun seuraavasti:

Rizkin uusille asiakkaille on moinen etu – vain Uhmapelaajien kautta!

G2:n karttavalikoima sopii ENCE:lle

Päivän ottelu on BO3, kuten kaikki loput tämän turnauksen otteluista. ENCE on historiallisesti todella varma joukkue BO3 -otteluissa, jonka pitäisi helpottaa heidän urakkaansa turnauksen edetessä. Tulevat karttavalinnat rakentuvat aikalailla ENCE:n toiveiden mukaan. Cache ja Train ovat ulkona valinnoista, sillä on oletettavaa, että ENCE poistaa Cachen, kun taas G2 tulee hyvin todennäköisesti poistamaan Trainin, joka on yksi ENCE:n parhaista kartoista, ja samaan aikaan yksi G2:n huonoimmista.

ENCE on hyvin vahva joukkue Miragessa, kun taas Mirage ei kuulu G2:n parhaisiin karttoihin. Mirage on yksi erittäin vahva kartta ENCE:n valittavaksi. G2 tulee todennäköisesti valitsemaan Dust 2:n, sillä ENCE on pelannut kyseistä karttaa todella huonosti turnauksen aikana. Allulla oli tähän mielenkiintoinen kommentti samaisessa HLTV:n haastattelussa.

I hope we will play Dust2 against G2 tomorrow—no mindfuck—to show that we are not this bad on it.
– Aleksi ”allu” Jalli

ENCE:ltä ei siis itsevarmuutta puutu, joka on tietenkin hyvä asia. Suomalaisjoukkue tarvitsee sitä, jos haluaa voittaa näinkin taitavan joukkueen, kuin G2 on.

Vedot sisään ilman rekisteröitymistä

Löysitkö mielenkiintoista pelattavaa ja et jaksaisi säätää lippulappusten ja rekisteröitymisten kanssa? Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Ja verottomat voitot on mahdollista saada tilille 5 minuutissa.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.