pe 22.02. klo 22:00

Real Madrid - Bayern München

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pysyykö Bayern München Realin tahdissa mukana?

Perjantai- iltana Euroliiga tarjoaa taas herkkua, kun Real Madrid isännöi Petteri Koposen edustamaa Bayern Müncheniä. Ottelulla on merkitystä myös susijengille, Koska Koponen on tulossa auttamaan Suomea sunnuntaina kuoleman ottelussa Venäjää vastaan. Madrid on pahin paikka missä Koponen voisi olla perjantai-iltana. Madridista Permiin on matkaa 4700 kilometriä. Palautumisaikaa ei suomalaiselle pahemmin jää. On hyvin mahdollista, että Koponen uurastaa kentällä aina summerin soimiseen asti.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Europelit tauolla

Euroliigan pelit ovat olleet tauolla viimeiset kaksi viikkoa. Molemmat joukkueet ovat kuitenkin pelanneet tällä välillä vähintäänkin kaksi ottelua. Bayern voitti toisen kotonaan ja hävisi vieraissa. Realilla kuitenkin on iso etu: He ovat pelanneet neljä ottelua tuossa ajassa, mutta kaikki ovat olleet kotipelejä, kun Real isännöi Espanjan cupia pelaten siellä kolme ottelua häviten todella huikeassa finaalissa Barcelonalle 93-94. Tuosta finaalista ei lainkaan puuttunut suuren draaman aineksia, koska 30 minuutin jälkeen Real johti ottelua jo 14 pisteellä. peli ei kuitenkaan ollut läheskään ohi vaan Barcelona heitti neljä kolmen pisteen heitto putkeen ja eroa oli yksi piste. Barcelona myös pääsi johtamaan ottelua useampaankin otteeseen,mutta Real tuli kaikista viimeisimmällä hetkellä tasoihin, kun pelikellossa oli aikaa enää 0.1 sekuntia. Lisää draamaa nähtiin jatkoajalla kun Real onnistui kuromaan 5 pisteen eron kiinni kun aikaa oli n. 30s. He myös pääsivät johtoon reilu 8 sekuntia ennen loppua, mutta Barcelona tuli vielä ohi viimeisimmällä mahdollisella hetkellä.

Varmistuuko pudotuspelipaikka ?

Mikäli Real voittaa tänään varmistaa se paikan pudotuspeleihin ja hyvin todennäköisesti myös kotiedun. Vieraille tilanne ei ole helppo, koska joukkue on sarjassa tällä hetkellä 9 sijalla ja vierasvoittoja pitäisi pystyä taikomaan, mikäli he haluavat saada paikan kahdeksan parhaan joukossa. Sijojen 6-12 välillä on kuitenkin erittäin tasaista, joista varmimmin pudotuspelipaikassa ovat kiinni Milano ja Olympiakos. Baskonialla on yhtä monta voittoa, kuin saksalaisilla mutta parempi koriero.

Illan ottelusta on syytä odottaa pistejuhlia, koska on vaikea nähdä mitenkään saksalaisten pystyvän pysäyttämään sarjan tehokkainta hyökkäystä. Vuonna 2019 Real on kotonaan tehnyt kuudessa seitsemästään pelaamassaan ottelussa vähintään 89 pistettä. Se on todella kova määrä ja osoittaa kuinka vaarallisen tehokas hyökkäyspelaaminen heillä on. Bayern pystyy kyllä vastaamaan pitkälle pistetehtailussa, koska upottavat erittäin varmasti yleensä kolmosia. Saksalaisten suurin ongelma on melko avonainen puolustus ja antavan liian usein vastustajan tehdä helppoja koreja. Lisäksi näiden joukkueiden molemmat kohtaamiset ovat olleet todellisia over- painotteisia, kun pisteitä on tehty lähes 200 molemmilla kerroilla.

Ottelun alku tulee olemaan merkittävässä roolissa, koska jos valkoset saavat pelin hallintaan heti alusta alkaen ja pääsevät karkaamaan selkeään johtoon voi luvassa olla hyvinkin rumat lukemat ja loppu vain ”pelailua”. Siksi onkin hyvin tärkeää, että saksalaiset pysyvät hyvin ottelun alusta lähtien mukana.

Pelivalinnoiksi otamme erittäin hyvältä vaikuttavan yli 162,5 pistettä isommalla panostuksella.Sekä Bayernia 11 pisteen tasoituksella vähän pienemmällä. Mikäli ottelu päättyy Realin 11 pisteen voittoon panos palautuu.

Vedot sisään ilman rekisteröitymistä

Löysitkö mielenkiintoista pelattavaa ja et jaksaisi säätää lippulappusten ja rekisteröitymisten kanssa? Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Ja verottomat voitot on mahdollista saada tilille 5 minuutissa.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.