pe 22.02. klo 17:00

NaVi - AVANGAR

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

S1mple vs Jame

IEM Katowicen päätapahtuman kolmantena päivänä kohtaavat joukkueet, jotka ovat tällä hetkellä 2-1 tilanteessa (eli voiton päässä jatkopaikasta). Ottelut käydään BO3 (paras kolmesta) formaatilla. Päivän toisena ottelusarjana on Natus Vincere – AVANGAR. Ottelu alkaa aikataulun mukaan 17:00.

Riittävätkö s1mplen hartiat?

Liquid avasi turnauksen voitoilla ranskalaisjoukkueista, mutta torstaina Team Liquid näytti miten CS:ää pelataan. Liquidin kaltainen huippujoukkue demonstroi suoraan, miten yksittäinen maailman paras pelaaja voidaan pitää kurissa, jos muista joukkueen jäsenistä ei ole paikkaamaan.

Ei lienee kenellekään yllätys, että Edward ja Zeus komeilivat taas taulukon pohjalla tilastoissa. Ratingit 0,66 ja 0,75 eivät ole millään tasolla hyväksyttävät, mikäli NaVi haluaa haastaa turnauksen kärkijoukkueita.

S1mple avasi turnauksen ottamalla 63 tappoa kahteen karttaan, mutta Liquidia vastaan sama näytös ei jatkunut. K-D 41-38 on toki edelleen kunnioitettava lukema ottaen huomioon ottelun lopputuloksen, mutta se ei valitettavasti riitä voittoon, ellei muu joukkue pysty nostamaan suoritustasoaan.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Jame on pelipäällä

Ali ”Jame” Djamia on hehkutettu jo aiemmin, mutta hän on todellakin yksittäinen pelaaja, joka tällä hetkellä johtaa AVANGARia voittoihin. Jame pelaa aivan käsittämättömän kovalla itseluottamuksella ja esimerkiksi FaZe oli täysin yllättetty, miten aggressiivisesti Jame pelaa AWP:llaan.

AVANGAR on saanut pelata jopa hieman tutkan alla. Suurin osa joukkueista rankkasi heidät turnauksen toiseksi heikoimmaksi joukkueeksi, mutta Jame ja muu joukkue ei tästä paljoa välittänyt ja löytääkin itsensä voiton päässä jatkopaikasta.

Siinä missä s1mplellä on electronic ja flamie, tarvitsee Jame tulitukea qikertiltä ja busterilta. Vaikka joukkue voittaa todella hyvällä prosentilla kierrokset, joilla Jame saa multki-killin, pitää joukkueen pystyä kääntämään muitakin kierroksia nimiinsä NaVia vastaan.

Joukkue on ottanut tähän mennessä turnausta onnistunut ottamaan 56% avaustapoista peleissä. Saman tahdin on jatkuttava, jotta joukkueella on mahdollisuus pärjää NaVia vastaan. Toinen kriittinen painopiste kriittisessä kamppailussa ovat pistoolikierrokset. Mikäli AVANGAR ei onnistu poimimaan puolia pistoolikierroksista nimiinsä, ei joukkue todennäköisesti juhli voittoa.

AVANGARilla mahdollisuus iskeä kartoissa

Molemmat päätyvät poistamaan ensimmäisellä kierroksella omat inhokkinsa. NaVi cachen ja AVANGAR Nuken. Huolimatta eilisestä tappiosta NaVi tulee todennäköisesti luottamaan uudestaan Mirageen, jossa s1mple viihtyy aweineen todella hyvin. Avangar taas päätynee ottamaan Dust2:n, jossa joukkue on ollut todella vahvassa iskussa pelitauon jälkeen.

Viimeiseksi kartaksi veikkaamme Overpassia, jota molemmat tykkäävät pelata. Kartta myös tarjoaa molemmille realistisen mahdollisuuden viedä ottelusarjan suuntaan tai toiseen. Navi on asetettu ansaitusti ennakkosuosikiksi, mutta joukkueiden karttavalikoimat sekä Jamen mahtivireen takia ottelusarjassa tullaan todennäköisesti näkemään double-digit tuloksia molemmilta joukkueilta.

Pelaa vihje Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.