pe 22.02. klo 14:00

Renegades - Vitality

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko Renegadesin lento?

IEM Katowicen päätapahtuman kolmantena päivänä kohtaavat joukkueet, jotka ovat tällä hetkellä 2-1 tilanteessa (eli voiton päässä jatkopaikasta). Ottelut käydään BO3 (paras kolmesta) formaatilla. Päivän tapahtumat aloittavat turnauksen tähän mennessä suurin yllättäjä Renegades sekä ranskalainen Vitality.

Renegades flow-tilassa

Renegedes teki torstaina jotain mihin varmasti lähes kukaan ei uskonut, ryösti yksittäisen kartan Astralista vastaan. Australialaisjoukkue lähti päätapahtumaan yhdeksäntenä seedinä, mutta joukkue ei tästä paljoa välittäny vaan avasi turnauksen 2-0 voittamalla ENCEn ja Fazen.

Voittojen pohjustajana on ollut tiivis joukkuepelaaminen ja vahva miesylivoiman voittokonversio, koska Renegades ei tilastollisesti ole lähelläkään kärkipaikkoja huolimatta 2-1 tilanteesta. Voitot ovatkin käytännössä toteutuneet todella vahvalla avaustappojen jälkeisillä kierrosvoitoilla (5v4 tilanteissa 83,1 voittoprosentti).

Yksilötasolla positiivinen yllättäjä on ollut Sean ”Gratisfaction” Kawai, jonka AWP-pelaaminen on ollut kaunista katsottavaa. Toinen yllättäjä, suurimman osan ajasta, on ollut Jay ”Liazz” Tregillgas, joka on hoitanut tärkeitä glutch-kierroksia joukkueelleen.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Zywoo johtaa ranskalaisia

Ranskan suurimmaksi CS:n toivoksi noussut Vitality metsästää jatkopaikkaa legendojen joukkoon hyvillä mahdollisuuksilla. Joukkueen johtohahmona on toiminut, jo pääkarsinnassa, Mathieu ”Zyw0o” Herbaut, jonka AWP-pelaaminen on tällä hetkellä todella korkealla tasolla, ja hän haastaa tosissaan maailman parhaat pelaajat, kuten device ja s1mple.

Vitality avasi turnauksen voitolla saksalaisesta BIGistä, jonka ENCE sai kunnian lähettää kotiin torstaina ratkaisevassa kolmannessa pelissä. Tätä seurasi tiukka jatkoaikatappio NaVille, kun s1mple otti 43 tappoa yhteen karttaan. Eilen Vitality voitti lopulta Cloud9:n 16-14, vaikka jo hetken näytti, että joukkue onnistuu heittämään pelin.

Yksilötasolla katsasteltuna Vitality on todella kova nippu. Dan ”apEX” Madesclaire on löytänyt jälleen pelivireensä pitkän kuivan jakson jälkeen. Hän ja Zyw0o ovat Vitalityn tärkeimmät syömähampaat. Loppuosasto joukkueesta hoitaa tonttinsa ja ovat kykeneviä hoitamaan oman tonttinsa, mutta suurimmat venymiset peleissä vaaditaan edellä mainitulta kaksikolta.

Riittääkö Renegadesin karttavalikoima?

Huolimatta Renegadesin hienosta taistelusta Astralista vastaan eilen, on todettava, että joukkueen suurin ongelma on heikko karttavalikoima, vertailtaessa kärkijoukkueita vastaan. Miragessa joukkue pelasi todella hyvin, mutta Nukessa syy miksi ottelu näytti edes hetken tiukalle, on miten CT-painotteista kartta Nuke on. Viimeinen kolmas kartta olikin jo Astraliksen ylijuoksu ja lähempänä joukkueiden todellista tasoeroa.

Joukkueiden ensimmäisen kierroksen bannit ovat suhteellisen selkeät: Vitality poistaa Trainin, jota se ei pelaa lähes koskaan. Renegades poistaa todennäköisesti Overpassin, koska huolimatta vähäisistä otteluista Nukessa, se osoitti pärjäävänsä siinä kohtuullisella tasolla torstaina.

Olisi suuri yllätys, mikäli Renegades ei ottaisi Miragea uudestaan voitettuaan Astraliksen siinä. Vitality taas ottaa lähes varmasti Overpassin, mikäli Renegades ei poista sitä. Muussa tapauksessa todennäköinen valinta on Dust2, joka suosii Vitalityn vahvaa duel-pelaamista.

Koska Vitality saa itselleen vahvan oman kartan, ja Renegadesin vahvat kartat ovat myös Vitalitylle hyviä karttoja, kääntyvät prosentit Vitalityn suuntaan ottelusarjassa.

Pelaa vihje Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.