pe 22.02. klo 18:30

SaiPa - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kärpät kävelemässä myös SaiPan yli

Lappeenrannan kisapuisto on perjantaina loppuunmyyty, kun Liigan kärkijoukkue Oulun Kärpät saapuu idän vierailulle. SaiPa on tiukasti taistelussa suorista pudotuspelipaikoista, eikä sillä ole varaa menettää pisteitä. Helppoa niiden pitäminen Lappeenrannassa ei perjantaina vahvan kärppälauman kustannuksella takuulla ole, vaikka oululaiset ovatkin lähes varma runkosarjavoittaja.

Kärpillä kulkee ilman panostakin – pelaaminen on tällä hetkellä ylivoimaista

Näyttää sille, että Oulun Kärppiä on äärimmäisen vaikeaa pysäyttää pudotuspeleissäkään tällä kaudella. Ryhmä uhkuu voitonnälkää sekä energiaa ja sen taitotaso joukkueena ja yksilötaidon ohella on merkittävän ylivoimaista tällä hetkellä.

Keskiviikkona pelattiin Liigassa kärkikamppailu, jossa Kärpät isännöi ennen edellistä Oulussa pelaamaansa taistoa pitkässä voittoputkessa ollutta TPS:ää. Ero ottelussa oli alkuminuuteista alkaen kuin yöllä ja päivällä. Kärpät meni menojaan toisena Liigassa olevaa joukkuetta vastaan loppunumeroin 6–1.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Vaikka Kärpät on jo lähes varma runkosarjan voittaja ja pelaa käytännössä paineettomassa, ei joukkueen otteissa ole ollut havaittavissa juuri minkäälaista taantumista. Edellisissä 13 ottelussaan oululaiset ovat hävinneet ainoastaan kahdesti.

Kesken kauden ryhmään liittyneet pelaajat Oskar Osala ja Jussi Jokinen ovat molemmat olleet todellisia superhankintoja. Erityisesti ylivoimapelaaminen on oululaisilla parantunut selkeästi 35-vuotiaan Jokisen saavuttua joukkueeseen. Osalan vahvuudet ovat kaksinkamppailuissa, maalinedustoilla sekä maalinteossa – myös vaasalaislähtöinen kolossihyökkääjä on tuonut lisää Kärppien erikoistilanteisiin.

Kärppien torjuntakaksikko, jonka muodostavat Veini Vehviläinen ja Jussi Rynnäs, on ollut tulikuumassa vireessä viime aikoina. Miehet ovat perättäisillä sijoilla Liigan torjuntatilastojen kärjessä. Vehviläinen on pelannut kaksikosta enemmän, mutta myös Rynnäs on viime aikoina osoittanut olevansa valmis, jos käsky maalille käy.

Loukkaantumisten takia Kärpillä ovat sivussa kapteeni Atte Ohtamaa, jonka on määrä palata kaukaloon lähiaikoina sekä Mika Pyörälä, joka puolestaan vetää kärppänutun ylleen seuraavan kerran vasta ensi kaudella. Kärppien tilanteesta kertoo se, että 32 tehopistettä (16+16) tällä kaudella mättäneen 37-vuotiaan konkarin poissaolo ei juurikaan haittaa tuloksellisesti oululaisia. Henkisellä puolella menetys on takuulla merkittävä.

SaiPalla on kulkenut, mutta onko siitä voittamaan ykkösjoukkuetta?

Lappeenrantalaisjoukkue on sarjassa vasta yhdeksännellä sijalla, mutta keskikasti on todella tasainen. SaiPalla on kotietuun oikeuttavalle suoralle pudotuspelipaikalle eli neljännelle sarjasijalle matkaa ainoastaan neljä pistettä. Isäntä tarvitsee tällä hetkellä kaikki mahdolliset pisteet, sillä tunkua suorille pudotuspelipaikoille on muidenkin toimesta. Kärppiä vastaan voittaminen on kuitenkin tällä hetkellä haasteellista jokaiselle Liiga-joukkueelle.

SaiPa on napannut viidessä edellisessä ottelussaan voiton nimiinsä ja se tekee hienoa nousua kohti suoraa pudotuspelipaikkaa kreivin aikaan. Joukkueen maalilla Frans Tuohimaa on esitellyt mainioita otteita ja viidessä edellisessä ottelussa lappeenrantalaisten päässä on soinut vain kahdeksan kertaa. Peräti kolme neljästä edellisestä SaiPan pelaamasta kamppailusta on ratkennut vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

Uskotaan, että Kärppien jatkaessa hyvää pelaamista panoksen puutteesta huolimatta, isäntä antautuu edellisissä viidessä kamppailussaan 16 kertaa verkkoa pöllyttäneille oululaisille kotonaan.

Vedot sisään ilman rekisteröitymistä

Löysitkö mielenkiintoista pelattavaa ja et jaksaisi säätää lippulappusten ja rekisteröitymisten kanssa? Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Ja verottomat voitot on mahdollista saada tilille 5 minuutissa.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.