to 21.02. klo 19:00

Liquid - NaVi

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Titaanien taisto

IEM Katowicen päätapahtuman toinen turnauspäivä tarjoilee pitkän liudan otteluita. 2-0 ja 0-2 tilanteessa olevat joukkueet pelaavat jo tänään ottelut BO3 (paras kolmesta) formaatilla, mutta 1-1 tilanteessa olevat joukkueet pelaavat vielä yhdet ottelut BO1 (paras yhdestä) formaatilla. Illasta on luvassa kenties päivän korkeatasoisin ottelusarja, kun CS:n titaanit Team Liquid sekä Mr. S1mplen tähdittämä Natus Vincere kohtaavat klo 19:00 alkavassa ottelussa.

S1mple, S1mple ja S1mple

Vuoden 2018 paras pelaaja Aleksandr ”s1mple” Kostyliev jatkaa uutta kalenterivuotta siitä mihin jäi, ja joukkueen tähtipelaajalla on kahden pelatun kartan jälkeen jo kiitettävät 63 tappoa. Eniten tulitukea s1mplelle ovat antaneet totuttuun tyyliin flamie ja electronic, jotka ovat pelasit avauspäivän yli 1,25 HLTV 2.0 ratingilla.

Valitettavasti joukkueen kaksi heikointa lenkkiä ovat kaukana takana huolimatta, että joukkue on tällä hetkellä 2-0 tilanteessa. On täysin normaalia, että support pelaaja sekä IGL eivät dominoi tilastoja samalla tavalla kuin joukkueen ns. tähtipelaajat, mutta NaVin tapauksessa koko tilastoeroa ei voi perustella support-pelaamisella ja miten tapot keskittyvät muille.

Edward ja Zeus ovat varmasti jo tottuneet olemaan tilastojen häntäpäässä, mutta majorien tasoisessa turnauksessa onnistumisia vaaditaan kaikilta pelaajilta. Yksittäiset heikot kierrokset s1mpleltä pitää kompensoida muiden onnistumisilla, jotta joukkue voi haastaa Liquidin tosissaan voitosta.

Eilisen voitot perustuvat lähinnä s1mplen häikäiseviin multikill-kierroksiin, joissa electronic kävi poimimassa jämät. Liquidin tasoista joukkuetta vastaan s1mplellä on huomattavasti vähemmän tilaa ja aikaa haastaa vastustajaa, ja Liquid pitää huolen, että mikäli s1mple tappaa jonkun on toinen Liquidin pelaaja ottamassa traden taposta.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Meta suosii Liquidia

Tässä vaiheessa turnausta monet ovat jo varmasti huomanneet, että viimeisten asemuutosten jälkeen on AUG nostanut merkittävästi suosiotaan CT-puolen pelaamisessa. AUGin vahvuus verrattuna M4:ään on, että sen pitkän matkan haastot ja kulman pidot ovat merkittävästi tehokkaampia ja turnauksen CT-puolien voittoprosentit ovatkin olleet nousussa viimeisen vuoden keskiarvoihin verrattuna.

Liquidille metan muuttuminen on hyvä asia, koska lähes kaikki joukkueen rifle-pelaajat pitävät AUGista ja esimerkiksi Jonathan ”EliGE” Jablonowski oli tunnettu AUG-pelaaja ennen muutoksia. Pitkään matkaan taisteltaessa kranaattien tehokas käyttö korostuu joukkueiden pelaamisessa, koska CT-puolen pelaajat on pakotettava luopumaan heille edullisista kulmista esimerkiksi flashien avulla.

Liquid on tällä hetkellä suurin haastaja kaatamaan Astraliksen turnausvoiton, ja lähtee ansaitusti ennakkosuosikkina ottelupariin. Kriittisen käänteentekijä ottelusarjaan on miten hyvin Liquid saa pidettyä s1mplen kurissa tehokkaalla tradeemisella ja s1mplen kiertämisellä.

NaVi haastaa tosissaan

Molemmat poistavat suurella todennäköisyydellä omat inhokkikarttansa eli Liquid Trainin ja Navi Cachen. Tämän jälkeen Liquid pääsee pomimaan itselleen todella vahvan kartan, kuten esimerkiksi Infernon, joka on joukkueen eniten pelaama kartta.

NaVi joutuu miettimään omaa karttaansa tarkemmin, koska joukkueen suosimat Overpass ja Train ovat myös Liquidille hyviä karttoja. Todennäköinen valinta osuukin Overpassiin, jossa prosentit kallistuvat NaVin puolelle. Mikäli flamie ja electronit pystyvät antamaan tarpeeksi tukea S1mplelle ja joukkue ei häviä molempia pistoolikierroksia omassa kartassaan, haetaan ratkaisua todennäköisesti kolmannesta kartasta.

Pelaa vihje Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.