ke 20.02. klo 22:00

Schalke - Manchester City

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Manchester City vierailee Saksassa – paljon maaleja luvassa?

Manchester City avaa taipaleensa Mestarien liigan pudotuspeleissä neljännesvälieräotteluilla Schalkea vastaan. Jalkapalloilevan maailman eturivissä loistavalla Cityllä on hyvät edellytykset edetä pitkälle eurokentillä tällä kaudella.

Schalke on selvä altavastaaja

Mestarien liiga -illan isäntä on vasta 14. Bundesliigassa, eikä pelaaminen ole viime aikoina sujunut lainkaan mallikkaasti. Viidessä edellisessä Saksan pääsarjan kamppailussa on voittanut ainoastaan kertaalleen.

Mestarien liigan alkulohkossa Schalke iski kuudessa ottelussa yhtä monta täysosumaa ja päästi neljä maalia keräten 11 pistettä. FC Porto voitti lohkon ylivoimaisella viiden pisteen erolla, mutta saksalaiset jättivät kuitenkin taakseen Galatasarayn ja Moskovan Lokomotivin.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Schalkelle ottelut Manchester Cityä vastaan tuovat todella suuren haasteen. Vaikeuskäyrä on niin korkealla, että ensimmäisen osaottelun isännillä ei ole muuta kuin voitettavaa kamppailuissa.

Manchester City on tehnyt iskenyt paljon osumia ja pelannut maalirikkaita otteluita

Suurseura Manchester City on Valioliigassa jaetulla kärkisijalla yhdessä Liverpoolin kanssa, jolla on tosin ottelu vähemmän pelattuna. Mestarien liigan alkulohkossa City esiintyi niin ikään suvereenisti 13 pisteellään ja eteni odotetusti lohkovoittajana jatkoon jätettyään taakseen Lyonin, Shaktar Donetskin ja Hoffenheimin.

Alkulohkossa englantilaisjoukkue mätti 16 maalia, mikä oli toiseksi suurin lukema kaikista joukkueista. Enemmän maaleja lohkovaiheessa iski ainoastaan PSG, joka teki kuudessa lohkokamppailussaan 17 osumaa.

Vaikka City herkutteli maaleilla, onnistui se pitämään oman päänsä suhteellisen kuivana, sillä maaleja upposi maalivahti Edersonin selän taakse kuusi kappaletta. Myös yhteenlaskettuna päästettyjen ja tehtyjen maalien määrä (22) oli alkulohkossa manchesterilaisilla toiseksi suurin PSG:n jälkeen.

Murjooko City heti avauskamppailussa?

Isäntien keskikentällä on poissaoloja, kun sivussa ovat espanjalainen Omar Mascarell, Alessandro Schopf sekä Benjamin Stambouli. Pitkään sivussa ollut hyökkääjä Breel Embolo on niin ikään yhä poissa peleistä.

Cityn joukkueella on muutama merkittävä poissaolo, mutta ne eivät syö tehoja liikaa. Sivussa ovat brassihyökkääjä Gabriel Jesus, keskikenttäpelaaja Fabian Delph sekä puolustajat Benjamin Mendy ja John Stones.

Uskotaan, että Manchester City ei jätä ensimmäisessä Schalke-kamppailussa mitään sattuman varaan ja kumoaa vastustajansa tyylikkäästi. Ensimmäisenä pelivalintana nostetaan esille vierasvoitto vähintään kahdella maalilla (Manchester City -1,5) ja toisena kohteena pelataan, että kamppailussa nähdään vähintään neljä maalia (yli 3,0 maalia, tasan kolmella osumalla panos takaisin).

Pelaa vihje Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.