ke 20.02. klo 18:30

Kärpät - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hidastaako Pyörälän loukkaantuminen Kärppiä, entä TPS?

Liigan kärkiottelu tarjoillaan Oulusta keskiviikkona! TPS saapuu Kärppien vieraaksi viiden ottelun voittoputkessa. Kärpät teki viime viikolla tuloksellisen kauneusvirheen Raumalla, mutta muuten ryhmä on ollut totutun vakaassa vireessä. Runkosarjan voitto alkaa kuitenkin oululaisten osalta olla varma, joten panosta ei ole samalla tavalla kuin Liigan kakkosijalla majailevalla TPS:llä.

Kärpät vyörymässä runkosarjan voittoon – TPS polkaissut kakkossijalle

Liigan kärjessä viilettävä Kärpät ei enää suistu kärkipaikalta, jos ei todellisia ihmeitä tapahdu. Oululaiset johtavat sarjaa 20 pisteen erolla toisena olevaan TPS:ään, kun heillä on runkosarjaotteluita jäljellä yhdeksän. Vastaavasti turkulaisilla kamppailuja on tahkoamatta kymmenen ennen pudotuspelejä.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

TPS on repäissyt viime aikojen hyvien otteidensa ansiosta yhdeksän pistettä eroa kolmantena sarjassa olevaan Tapparaan. Kirvesrinnoilla on niin ikään kymmenen ottelua pelaamatta, joten Liigan kakkostilasta joutuu Palloseura vielä hiljattain syntyneestä erosta huolimatta taistelemaan.

Liigan kärkiottelussa haetaan keskiviikkona asetelmia jo pian alkaviin pudotuspeleihin. Vierasjoukkue TPS saapuu Ouluun viiden ottelun voittoputkessa ja pisteitä se on napsinut yhdeksästä perättäisestä kamppailustaan. Turkulaiset ovat luonnollisesti kovimmassa kunnossa viiden ottelun kuntopuntarilla, jonka toiselta sijalta löytyy Kärpät. Kymmenen ottelun kuntopuntarilla sarjan kärkijoukkueet jakavat piikkipaikkaa.

Kertoimet puoltavat liikaa isäntiä

Kärpät hävisi viime viikon torstaina Raumalla Lukolle peräti 8–1-numeroin, mutta onnistui kasaamaan pakettia lauantaille ja kaatamaan Ässät Porissa lukemin 1–3. Lukon oululaisille aiheuttamassa murhenäytelmässä loukkaantui Mika Pyörälä, joka on koko loppukauden sivussa.

Pyörälän loukkaantuminen on suuri menetys Kärpille, vaikka joukkue pursuaakin tähtiä. Paikkaajia löytyy aina, mutta 37-vuotiaan hyökkääjän kaltaisille moniosaajille on aina käyttöä – etenkin, kun pudotuspelit lähestyvät. Kokeneen Pyörälän antia henkisellekään puolelle ei voi vähätellä.

Kärpät ei kuitenkaan kaadu konkarilaiturinsa menetykseen, vaikka se onkin merkittävä. Pyörälän kanssa samaa pelipaikkaa voivat pelata muun muassa entinen NHL-hyökkääjä Jussi Jokinen, tulokkaiden pistepörssin kärkinimi Aleksi Heponiemi, huippuhankinta Oskar Osala sekä TPS:stä Kärppiin tälle kaudelle siirtynyt Jasper Lindsten.

Kärppien kokoonpanosta puuttuvat Pyörälän lisäksi joukkueen kapteeni, puolustaja Atte Ohtamaa sekä peruspakki Mikko Niemelä. Huippujuniori Rasmus Kupari palasi Porissa kokoonpanoon ja tutulle pelipaikalleen kakkosketjun keskelle.

Kärppien maalivahdeista paremmin on esiintynyt viime aikoina Jussi Rynnäs, vaikka Liigan torjuntatilastojen kärkinimi Veini Vehviläinenkään ei ole pelannut huonosti. Kumpi tahansa Kärppien maalilla pelaakin, voivat kenttäpelaajat luottaa kassariinsa hyvällä omallatunnolla.

TPS:ltä ovat keskiviikkona sivussa pitkään sivussa olleet Ilari Filppula, Lauri Korpikoski sekä Otto Nieminen ja Elias Karvonen. Loukkaantumistilanteessa ei siis ole muutoksia turkulaisittain.

Joukkueen maalilla aloittanee tällä kaudella A-maajoukkuedebyyttinsä Vehviläisen tavoin suorittanut Rasmus Tirronen. 28-vuotias veräjänvartija on kantanut kuluvalla kaudella päätorjuntavastuuta TPS:ssä ja esiintynyt 27 ottelussa.

Kertoimissa Kärpät on asetettu todella suureksi ennakkosuosikiksi Liigan kärkikamppailussa, vaikka enemmän panosta ottelussa on TPS:llä, joka haluaa pitää kiinni kakkospaikastaan. Pääpelivalintana uskotaan kärkiryhmien tarjoavan viihdyttävän, mutta tarkan ja vähämaalisen kiekkokamppailun. Toiseksi kohteeksi nostetaan maltillisella panostuksella lopullinen vierasvoitto.

Pelaa vihje Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.