ke 20.02. klo 14:00

ENCE - Renegades

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ENCE saa revanssin Renegadesista

Vuoden suurin ja merkittävin turnaus — IEM Katowice 2019 Major jatkuu keskiviikkona 20. päivä helmikuuta Legends Stage-vaiheella, jossa kuusitoista joukkuetta kilpailevat pääsystä major-turnauksen play-off vaiheeseen eli Champions Stagelle. Keskiviikkona luvassa on kahdeksan ottelua, joista ENCE – Renegades on ensimmäinen. Ottelu alkaa klo: 14.00 ja ottelun formaattina toimii BO1 eli paras yhdestä kartasta.

ENCE saa revanssin

Joukkueet kohtasivat Main Qualifier-vaiheen 2-0 tilanteessa eli molempien joukkueiden kolmannessa ottelussa. Ottelu oli BO3 ja Renegades vei sen tiukasti nimiinsä kartoin 2-0. Ottelussa pelattiin kaksi karttaa — Nuke ja Mirage. Nuke oli ENCE:n karttavalinta, kun taas Renegades oli valinnut omaksi kartakseen Miragen. Nuke päättyi Renegadesin voittoon 16-7 ja Mirage tiukasti 16-14.

ENCE lähti kyseiseen otteluun suurena ennakkosuosikkina, sillä olihan suomalaisjoukkue voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan G2 ja Spiritiä vastaan helposti. Molemmat joukkueet kaatuivat vähintään kuuden kierroksen erolla. Renegades oli voittanut Avangarin 16-8 ja NiP:n tiukasti 16-13. Tulokset olivat australialaisjoukkueen kannalta lupaavia ja Renegades todisti sen, että voitot eivät olleet vain tuuria voittamalla ENCE:n BO3 ottelussa.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

ENCE:n takana todella kokenut valmentaja, jolla on iso rooli tähän otteluun lähdettäessä

ENCE:n valmentaja Slaava ”Twista” Räsänen on todella kokenut suomalainen ex-pelaaja. Hän tekee tärkeää työtä ENCE:n takana opetellessaan vihollisten taktiikoita ja pelitapaa. Twistalla on iso rooli revanssiin lähdettäessä, sillä hänen on mahdollista saada paljon elintärkeää tietoa Renegadesin pelitavasta joukkueiden aikaisemmasta ottelusta.

Revanssit näin lyhyen ajan sisään ovat aina täysin uusia otteluita eikä näin samantasoisten joukkueiden välillä voi katsoa aikaisemman ottelun tulosta. Molemmat joukkueet lähtevät tähän otteluun täysin uusin mielin eikä kumpikaan voi olla varma lopputuloksesta.

Myös Renegadesilla on valmentaja. Aleksandar ”kassad” Trifunović on myöskin ex-pelaaja ja erittäin kokenut valmentaja. Hänen täytyy tehdä myös tärkeää työtä Renegadesille tutkimalla ENCE:n pelitapaa ja valmistamalla Renegades keskiviikon otteluun.

Paremmin taktikoiva joukkue voittaa ottelun

Ottelu alkaa jo karttavalinnoista. Molemmilla joukkueilla on kova työ pähkäillä omia karttapoistojaan. Ottelu voi hyvinkin päätyä Nukeen, Trainiin tai Overpassiin. Pelattava kartta on tällä hetkellä täysi mysteeri, mutta varmaa on, että tasainen kartta löydetään.

Vedot sisään ilman rekisteröitymistä

Löysitkö mielenkiintoista pelattavaa ja et jaksaisi säätää lippulappusten ja rekisteröitymisten kanssa? Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Ja verottomat voitot on mahdollista saada tilille 5 minuutissa.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.