ke 20.02. klo 14:00

IEM Katowice 2019 Major - Turnausvedot

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kolme kuumaa turnausvetoa vuoden merkittävimpään turnaukseen!

Vuoden suurin ja mahtavin turnaus, IEM Katowice 2019 Major jatkuu huomenna, keskiviikkona 20. päivä helmikuuta. Turnaus on edennyt Legends Stage-vaiheeseen eli Main Qualifieristä on päästy yli ja loput kahdeksan turnauksessa pelaavaa joukkuetta on saatu selville. Nyt turnauksessa pelaa kuusitoista joukkuetta, joista kahdeksan karsiutuu pois seuraavan viiden päivän aikana. Viimeinen vaihe turnauksessa on niin kutsuttu Champions Stage, joka on käytännössä nimitys turnauksen välierille, semifinaaleille ja finaaleille.

Turnausvetoja pystyy laittamaan keskiviikkoon klo: 14.00 asti, jonka jälkeen turnauksen ensimmäinen ottelu — ENCE – Renegades alkaa. Vihjeet kyseiseen otteluun, kuten muihinkin keskiviikon otteluihin voi lukea Uhmapelaajien ”vihjeet”-osiosta.

Pääsee finaaliin: Kyllä – Team Liquid

Ensimmäinen vedonlyöntivihjeemme turnausvetoihin on Team Liquidin pääseminen finaaliin. Liquid oli valmiiksi jo ennen viime aikaisia pelaajavaihdoksiaan maailman toiseksi paras joukkue ja erittäin potentiaalinen haastaja maailman ykkösjoukkue Astralikselle. Nyt Team Liquid on saanut vahvistuksia joukkoihinsa, kun Jacky ’Jake’ ”Stewie2K” Yip liittyi Liquidin riveihin MiBR:n joukkueesta. Liquidista lähti brasilialainen Epitácio ”TACO” de Melo. Liquidilla ei enään ole kielimuuria joukkueen sisällä ja Stewie2k on muutenkin huomattava parannus TACO:on verrattuna.

Liquid voitti vuoden 2019 ensimmäisen suuren turnauksen, iBuyPower Masters 2018, häviämättä yhtäkään ottelua. Liquid voitti Astraliksen yllättävän helposti 2-1 ottelun kokonaiskierroksien päättyessä 36-38 Astraliksen nimiin. Ensimmäinen kartta oli silkka ylijuoksu Astralikselle, mutta Liquid voitti kaksi seuraavaa karttaa lukemin 16-11.

Liquidin uudessa joukkueessa on hurjasti potentiaalia ja alkuvuoden hyvät tulokset lupaavat hyvää joukkueen menestykselle tässä major-turnauksessa. Liquid on suuri suosikki pääsemään jatkoon ja jopa finaaliin.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Pääsee finaaliin: Ei – Astralis

Astralis on ollut pitkään ylivoimaisesti CS:n ykkösjoukkue. Tanskalaiset ovat dominoineet pelikenttiä jo lähes vuoden verran, mutta kilpailu kovenee ja haastajia löytyy jo kosolti. Esimerkiksi Team Liquid ottaa tanskalaisia kovaa vauhtia kiinni ja on selvä kilpakumppani ykkösjoukkueen paikasta. Myös muut joukkueet, kuten FaZe ja MiBR ovat saaneet uusien kokoonpanomuutoksien avulla itselleen erittäin vahvat niput ja molemmat näistä joukkueesta ovat todella vaarallisia.

Valve julkaisi juuri ennen major-turnausta päivityksen peliin, joka estää vihollisten näkemisen savujen läpi omasta kartasta. Astralis oli tunnettu siitä, että he osasivat käyttää tätä erittäin hyvin hyväkseen, jonka ansiosta tanskalaiset saivat todella paljon tappoja savujen läpi. Kaikki joukkueet eivät edes tienneet tästä pienestä yksityiskohdasta. Päivitys heikentää Astraliksen pelaamista, mutta se, että kuinka paljon se oikeasti vaikuttaa, on epäselvää.

Astralis on jokatapauksessa erittäin taitava joukkue ja eivät he pelkästään aikaisemmin mainitun ominaisuuden takia maailman parhaita ole. On silti oletettavaa, että kilpailu tässä major-turnauksessa on kovempaa, kuin koskaan ennen.

HLTV MVP – NAF (Team Liquid)

CS:n arvostetuin reportaasisivu, HLTV, valitsee jokaiseen turnaukseen heidän mielestään turnauksen parhaan pelaajan, eli turnauksen MVP:n. Oletettavaa on, että Liquid etenee turnauksessa pitkälle, joten NAF on erittäin hyvä valinta MVP:ksi. Turnauksen MVP valitaan lähes aina turnauksen voittajajoukkueesta tai edes finaalissa pelaavista joukkueista. Liquidilla on hyvät mahdollisuudet edetä pitkälle ja joukkueen tähtipelaaja NAF on varmasti hyvässä vireessä.

Vedot sisään ilman rekisteröitymistä

Löysitkö mielenkiintoista pelattavaa ja et jaksaisi säätää lippulappusten ja rekisteröitymisten kanssa? Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Ja verottomat voitot on mahdollista saada tilille 5 minuutissa.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.