ke 20.02. klo 03:00

St. Louis Blues - Toronto Maple Leafs

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tekeekö Blues seurahistoriaa Toronton kustannuksella?

Kuin uudesti herännyt St. Louis Blues kohtaa kotikaukalossaan yhden sarjan kärkijoukkueista – Toronto Maple Leafsin. Onnistuuko Blues-nutut jatkamaan maagista voittoputkeaan?

Blues soi ja Missourissa viihdytään – kotijoukkue kymmenen ottelun mittaisessa voittoputkessa

Myöhään sunnuntai-iltana Suomen aikaa St. Louis Blues voitti Minnesota Wildin vieraissa lukemin 0–4. Voitto oli joukkueen kymmenes perättäinen ja se sivuaa organisaation historian ennätystä.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Bluesin nousu läntisen konferenssin kärkikamppailuun on ollut uskomaton tarina. Joukkue aloitti kauden todella heikosti ja oli jopa NHL:n pohjasakkia ensimmäisten kuukausien aikana. Marraskuun lopussa päävalmentaja Mike Yeo sai kuitenkin kenkää ja hänen tilalleen palkattu Craig Berube on nostanut joukkueensa todella kovaan liitoon. Blues majailee tällä hetkellä läntisen konferenssin kuudentena, kymmenen pistettä johtavasta Calgary Flamesista.

Blues oli lyhyellä vieraskiertueella viimeiset kolme peliään, jonka aikana joukkue kohtasi Coyotesin, Avalanchen ja Wildin. Blues voitti kaikki ottelut ja mikä erikoista – ei päästänyt yhtään maalia omiin.

Joukkueen tulokasvahti Jordan Binnington teki sunnuntaina Blues-historiaa. Mies merkkautti Wildiä vastaan kahdeksannen perättäisen voittonsa ja se on eniten kaikista tulokasvahdeista. Samalla voitto oli Binningtonin kauden neljäs nollapeli.

Tähtiä pursuava Toronto kamppailee kotiedusta pudotuspeleihin

Leafs hävisi jopa yllättäen sunnuntain vastaisena yönä Coyotesia vastaan vieraissa lukemin 2–0. Toronto on ollut silti vakuuttava koko kauden ja on tällä hetkellä Atlantin divisioonan kolmantena, vain pisteen päässä Boston Bruinsista – Leafsilla on kuitenkin pelejä yksi vähemmän.

Auston Matthews saavutti toissapelissä merkkipaalun Vegas Golden Knightsiä vastaan. Matthews osui ylivoimalla ja merkkautti samalla uransa sadannen maalinsa.

Samassa pelissä Andreas Johnsson loukkasi itseään jäädessään Brayden McNabbin jyrän alle. Hyvää tulokaskautta pelaavan Johssonin loukkaantumisen vakavuudesta ei ole tietoa, mutta ruotsalaishyökkääjä selvisi mahdollisesti säikähdyksellä tilanteesta.

Riittääkö Bluesin huima vire Torontoa vastaan?

Blues on onnistunut viime peleissä puolustussuuntaan ja siitä hyvänä esimerkkinä juuri kolme nollapeliä. Saman pitää jatkua, sillä Toronto on astetta kovempi vastustaja, kun heidän kolme edellistä. Ensimmäisenä kohteena pelataan kuitenkin St. Louis Bluesin lopullista voittoa. Joukkueella on mahdollisuus tehdä historiaa ja sen joukkue tiedostaa ja on varmasti nälkäinen luistellessaan Toronton kimppuun. Historiaa joukkueilla myös on. Viidestä viimeisestä keskenäisestä ottelusta Blues on onnistunut voittamaan kaikki.

Vastakkain ovat kaksi täysin erilaista joukkuetta. Toinen luottaa maalintekotaitoonsa ja toinen tiiviiseen puolustamiseen. Toronto hakkaa päätään Bluesin kivenkovaan puolustukseen ja näin ollen nähdään vähämaalinen peli. Toisena kohteena pelataan alle 5,5 maalia, tosin pienoisella riskillä.

Vedot sisään ilman rekisteröitymistä

Löysitkö mielenkiintoista pelattavaa ja et jaksaisi säätää lippulappusten ja rekisteröitymisten kanssa? Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Ja verottomat voitot on mahdollista saada tilille 5 minuutissa.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.