ma 18.02. klo 21:30

Chelsea - Manchester United

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Manchester Unitedille järisyttävän kova kerroin!

Manchester United vierailee ailahdelleen Chelsean kotinurmella Englannin cupin neljännesvälieräottelussa maanantaina! Huippukamppailussa isäntä on asetettu kertoimien valossa yllättävän suureksi ennakkosuosikiksi. Neljännesvälierissä pelataan lähtökohtaisesti ainoastaan yksi kamppailu, mutta ottelun päättyessä tasan nähdään Manchesterissa uusintataisto. Viime kaudella tiistainen ottelupari nähtiin FA Cupin finaalissa.

Chelsea on esiintynyt ailahtelevasti

Lontoolaisisäntä ei ole esiintynyt viime aikoina, kuten suurseuralta voisi odottaa, vaan helppoja pistemenetyksiä ja tappioita on tullut. Viimeisimmässä ottelussaan Chelsea onnistui kuitenkin voittamaan Eurooppa-liigan ottelussa Malmön vieraissa 1–­2.

Edellisissä viidessä ottelussaan joukkue on jäänyt maaleitta kahdesti. Tammikuun lopussa Chelsea hävisi Bournemouthille 4–0-numeroin ja 10. helmikuuta lontoolaisryhmä kärsi vierastappion Manchester Citylle peräti lukemin 6–0. Maalien tekeminen on ollut Chelsealle haastavaa ja viiden ottelun otannalla se on iskenyt Valioliigassa ainoastaan seitsemän maalia, päästänyt 13 osumaa ja kerännyt vaivaiset kuusi sarjapistettä.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Manchester United ja Chelsea kohtasivat kauden alussa Valioliigassa, jolloin lukemat tasattiin 2–2, mutta erityisesti United-leirissä on sen jälkeen tapahtunut muutoksia parempaan, kuten tiedetään. Viime kaudella tiistain neljännesvälieräpari kohtasi Englannin cupin finaalissa, jossa lontoolaiset veivät voiton 1–0.

Unitedille on tapahtunut Ole Gunnar Solskjær

Manchester United kärsi viime viikolla Mestarien liigan ensimmäisessä neljännesvälieräkamppailussa PSG:lle ensimmäisen tappionsa edellisissä 12 ottelussa, joissa se on edellistiistain tappion lisäksi voittanut 10 kertaa ja pelannut kerran tasan.

Uuden ManU-käskyttäjä Ole Gunnar Solskjærin positiivisia vaikutuksia ei voi enää tässä vaiheessa kiistää, sillä vahvassa nosteessa on manchesterilaisryhmä ollut norjalaisen astuttua ruoriin. Unitedilta cup-kohtaamisessa maanantaina tuskin lepuutuksia nähdään, vaikka sunnuntaina on edessä kova testi Valioliigassa, kun Liverpool saapuu Manchesteriin.

Kokonaisuudessaan United on aliarvioitu kertoimien valossa maanantaina. Peruuttelemaan tuskin lähdetään Lontoossa ja isäntien maalintekovire on vähintäänkin huolestuttava. Vaikka kyseessä on neljännesvälieräkamppailu, rohkeaa pelaamista odotetaan. Jos kamppailu sattuisi päättymään tasatulokseen nähtäisiin Englannin cupin luonteen mukaisesti uusintaottelu, jossa avauskamppailun tuloksella ei olisi mitään väliä.

Vedot sisään ilman rekisteröitymistä

Löysitkö mielenkiintoista pelattavaa ja et jaksaisi säätää lippulappusten ja rekisteröitymisten kanssa? Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Ja verottomat voitot on mahdollista saada tilille 5 minuutissa.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.