pe 15.02. klo 18:30

Seagulls -  Kauhajoki

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

Jatkaako Kauhajoki lokkiparven tuskaa?

Korisliigassa pelataan Perjantai-iltana vielä viimeinen ottelu ennen kahden viikon mittaista maajoukkuetaukoa, kun Kauhajoen Karhu matkustaa Helsinki Seagullsin vieraaksi. Lähtökohdat kamppailuun ovat monelta kantilta mielenkiintoiset.

Kumman joukkueen tankissa enemmän bensaa?

Molemmat joukkueet pelaavat maajoukkuetauon alla pienimuotoisessa otteluruuhkassa. Perjantaina käytävä keskinäinen kohtaaminen on molemmille ryhmille jo viides tässä kuussa ja neljäs yhdeksässä päivässä. Kumpikaan joukkue ei siis todellakaan ole tuoreimmillaan, joten kovin yleisöystävällistä ja vauhdikasta korijuhlaa lienee turha odottaa.

Kauhajoki on joutunut pelaamaan jo pidemmän aikaa melko niukalla rotaatiolla, mutta siitä huolimatta väsymys ei ole toistaiseksi joukkueen pelaamisessa näkynyt. Keskiviikkona pelattuun otteluun Vilpasta vastaan joukkue sai onnekseen kokoonpanoon takaisin Antti Niskasen, joka antoi 23 minuutin edestä tärkeitä breikkejä joukkueen avainpelaajille. Silti neljä pelaajaa kellotti jälleen yli 30 minuutin peliajan. Näillä näkymin Kauhajoki pääsee otteluun samalla 7–8 pelaajan rotaatiolla, millä se pelasi Vilpas-ottelussa.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Illan kotijoukkue Seagulls sen sijaan ei ole joutunut yhtä kovalle fyysiselle rasitukselle kuin vastustajansa. Helsinkiläiset ovat kuitenkin hävinneet viisi ottelua peräkkäin. Tappioputkessa peräti kolme kamppailua ovat ratkenneet vastustajalle vasta viimeisten kahden pelisekunnin aikana, joten on hyvin mahdollista, että putki painaa joukkueen pelaajien pääkopissa melkoisesti.

Edellisottelussa sivussa olleen takamiehen Juwan Statenin pelaaminen on toistaiseksi epävarmaa, mutta miehen puuttuminen olisi iso lovi Seagullsin takakenttään.

Molemmat pelaavat hyvällä tasolla, mutta vain toinen voittaa otteluita

Kauhajoki hävisi vasta ensimmäistä kertaa tänä vuonna, kun se taipui keskiviikkona niukasti viimeisellä jaksolla sarjakärjelle Salon Vilppaalle todella kovatasoisessa ottelussa. Pitkään näytti siltä, että pohjanmaalaiset onnistuisivat käymään harvinaisella ryöstöretkellä Salohallissa, mutta lopussa kotijoukkue pelasi fiksummin ja ansaitsi niukan voiton sekä kaksi sarjapistettä. Tappiosta huolimatta Kauhajoki pelasi mittelössä vahvasti ja tasapainoisesti, kuten se on tehnyt jatkuvasti vuodenvaihteen jälkeen.

Jos Kauhajoki pelaa tällä hetkellä hyvää koripalloa, niin sitä tekee myös Seagulls. Edellisissä neljässä ottelussaan joukkue on pelannut vähintään ensimmäisen puolikkaan ajan hyvin sarjan kärkiryhmiä vastaan, mutta aina kamppailujen loppusuoralla voitot ovat lipsuneet vastustajille omien hölmöilyjen takia.

Näillä hyvin pelaavilla joukkueilla on kuitenkin tällä hetkellä yksi merkittävä ero. Kauhajoki voittaa otteluita, Seagulls ei. Kauhajoki on voittanut viimeisistä kahdeksasta ottelustaan seitsemän, kun Seagulls puolestaan samasta määrästä otteluita ainoastaan yhden. Hyvät pelilliset otteet eivät varmasti joukkuetta paljon lohduta, sillä ainoastaan lopputulos ja sarjapisteet ratkaisevat ja tällä hetkellä helsinkiläisnippu on umpisurkea voittamaan otteluita.

Rahat vierasjoukkueelle ja vähäkoriselle ottelulle

Ottaen huomioon viime kierrosten tulokset ovat kertoimet lähes uskomattoman tasaiset, sillä Kauhajoki lähtee kertoimien valossa vain marginaalisena ennakkosuosikkina kamppailuun. Vaikka pelilliset erot joukkueiden välillä eivät ole suuria, niin kyvyssä kääntää tiukkoja otteluita voitoiksi on Kauhajoella valtava etu. Sen lisäksi Kauhajoki on voittanut neljässä joukkueiden edellisessä viidessä keskinäisessä kohtaamisessa.

On todennäköistä, että Seagulls ei ole löytänyt parissa päivässä oikeaa lääkettä otteluiden voittamiseen. Uskotaan myös, että Kauhajoki jatkaa voitokasta peli-ilmettään ja jaksaa taistella vielä yhden ottelun vajaamiehisenä ennen taukoa. Reilulla panostuksella pelivalintana toimii mainiosti Kauhajoen voitto. Pienemmällä panostuksella poimitaan koko ottelun vähäistä pistemäärää, sillä kamppailu on molemmille rankan peliruuhkan viimeinen etappi, eikä kumpikaan ole kovinkaan tuoreella jalalla liikenteessä.

Vedot sisään ilman rekisteröitymistä

Löysitkö mielenkiintoista pelattavaa ja et jaksaisi säätää lippulappusten ja rekisteröitymisten kanssa? Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröitymistä.

? Laita vedot sisään Speedybetille tästä.