to 14.02. klo 18:30

Lukko -  Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko Jokisen tehoilu? Kärpille huippukerroin Raumalla!

Kärpät on ylivoimainen Liigan ykkösjoukkue ja lähes varmistanut runkosarjan voittonsa, kun sitä on jäljellä 11 ottelua. Lukko puolestaan on kiinni suorassa pudotuspelipaikassa ja kärkkyy jopa kotietua ensimmäiselle puolivälieräkierrokselle. Entinen NHL-hyökkääjä on aloittanut taipaleensa Kärpissä todella tehokkaasti.

Kärppien voitolle tarjolla yllättävän korkea kerroin

Oululaisten kokoonpanosta ainoana sivussa on vielä noin kahden viikon ajan peleistä huilaava Rasmus Kupari. Muutoin Kärppien kokoonpano on ehjä. Vaikka Kärpät johtaa runkosarjaa 26 pisteen erolla Tapparaan ja on lähes varmistanut sen voiton, ei oululaisten otteissa ole nähty mitään merkkejä motivaation alenemisesta – päinvastoin.

Kärpät voitti edellisessä ottelussaan tiistaina juurikin Tapparan, joka on Liigassa toisena oululaisten jälkeen. Kamppailu säilyi pitkään tasaisena, mutta pikkupedoilla oli kirvesrintoja enemmän energiaa viimeisessä erässä ja Kärpät venyi tyylipuhtaasti 4–2-voittoon Oulussa.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Oululaisten tuore hankinta Jussi Jokinen on asettunut mukavasti Kärppien ykkösketjuun ja saanut Liiga-vauhdista nopeasti kiinni. Tappara-ottelussa mies oli jälleen elementissään ja vietti kolmen pisteen iltaa (1+2). 35-vuotiaan NHL-konkarin debyytissään aloittama pisteputki on nyt neljän ottelun mittainen ja kokonaisuudessaan pisteitä on tullut kahdeksan (1+7).

Kärpät on voittanut viisi ottelua peräkkäin ja edellisistä kymmenestä ottelustaan oululaiset ovat niistäneet täydet pisteet yhdeksän kertaa. Coolbet tarjoaa Lukko ottelussa neljä edellistä vierasotteluaankin voittaneelle kärppälaumalle markkinoiden parasta – liki kahden – kerrointa, jota ei tohdi jättää käyttämättä.

Lukko tarvitsee pisteitä, mutta sarjakärki ei niitä tiputtele perässään

Kärpät on vieraillut Raumalla viimeksi lokakuussa, jolloin oululaiset olivat parempia loppunumeroin 1–3. Lisäksi joukkueet ovat iskeneet tällä kaudella kahdesti yhteen Oulussa, jossa Kärpät on ollut selkein numeroin vahvempi molemmilla kerroilla eli keskinäisten kohtaamisten voitot menevät torstain vieraiden nimiin 3–0-numeroin.

Raumalaiset ovat tällä hetkellä kuuden ottelun pisteputkessa, jonka aikana ovat kaatuneet varsinaisella peliajalla KalPa, Ässät ja viimeisimpänä Pelicans. Varsinaisen peliajan jälkeen päättyneissä kamppailuissa joukkue on kaatanut Sportin ja Jukurit, mutta hävinnyt SaiPalle. Lappeenrannassa viime perjantaina pelattu kamppailu SaiPaa vastaan oli äärimmäisen tasainen ja olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa.

Yhdessäkään pisteputken aikana käymässään ottelussa Lukko ei ole joutunut samanlaiseen testiin kuin se torstaina joutuu. Kärpät vain vahvistuu koko ajan, eikä tähtisikermän pelaamisessa ole juurikaan suurempia heikkouksia havaittavissa.

Ensimmäisenä pelikohteena torstain ainoan Liiga-otteluun tartutaan Coolbetin huippukertoimiseen oululaisten voittoon varsinaisella peliajalla. Vaihtoehtoisena kohteena nostetaan esiin Kärppien voitto tasoituksella ja hieman isommalla riskillä.