su 27.01. klo 21:45

Espanyol -  Real Madrid

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Real Madridilla tuloksellisesti tasaisin vaihe – Espanyol kyntää

Espanyol haastaa Real Madridin La Ligassa sunnuntaina! Isännillä on pahoja poissaoloja, eikä pelaaminen erityisemmin vakuuta. Real puolestaan on parhaassa pelikunnossaan kuluvalla kaudella.

Realin pelaaminen on ollut viime aikoina huomattavasti tasaisempaa kuin pahimmillaan

Real Madrid on alisuorittanut kuluvalla kaudella Espanjan pääsarjassa melkoisesti, sitä ei käy kiistäminen. Joukkue on kuitenkin tällä hetkellä kelvollisessa ja ennen kaikkea tasaisessa tuloskunnossa ja pelaaminen on ajoittain näyttänyt paremmalta kuin aiemmin tällä sesongilla.

HUIPPUETU: 50€ RISKITÖN VETO EIKÄ KIERRÄTYSTÄ

Olybetin uusille asiakkaille – vain Uhmapelaajien kautta!

Vieras on viidessä edellisessä ottelussaan kerännyt kymmenen pistettä ja kymmenessä edellisessä kamppailussaan se on kerryttänyt tiliään 22 paunalla. Kymmenen ottelun kuntopuntarilla joukkue sijoittuu kolmanneksi, mikä on melko lailla joukkueen sijoitus myös kokonaistilastossa, kun Real on sarjassa neljäntenä.

Ainoa varma poissaolija Realin osalta sunnuntaina on puolustaja Jesus Vallejo. Hyökkäyspäässä Marco Asensio ja Gareth Bale saattavat hyvinkin palata tositoimiin Espanyol-taistossa, mutta toistaiseksi herrojen pelaaminen on epävarmaa.

Espanyolilla miehiä sivussa, eikä pelaaminen vakuuta suhteessa keskikastiin

Isäntä on kymmenen ottelun kuntopuntarilla peränpitäjä La Ligassa, sillä se on onnistunut tilaston otannalla keräämään vaivaiset kuusi pistettä. Kokonaisuudessaan joukkue on sarjassa 13. ja keskikastissa, mutta surkeiden otteiden jatkuessa sijoitus vajoaa lisää.

Telakalla miehiä on todella paljon, mikä vaikuttaa väistämättä Espanyolin esiintymisiin. Sivussa ovat sunnuntaina ainakin puolustajat Oscar Duarte, Naldo ja Adria Giner sekä keskikenttämiehet Hernan Perez ja David Lopez.

Espanyolille on tuskin valoa tunnelin päässä ainakaan suurseuraa vastaan sunnuntaina. Pelivalinnoissa napataan kiinni vierasvoittoon – sekä normaalina että tasoitusvaihtoehdolla.