la 26.01. klo 21:00

FaZe - CompLexity

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CompLexityllä avaimet voittoon

Lauantai-iltaa päästään viettämään mitä mukavemmissa merkeissä, kun ELeaguen:n toisen kierroksen ottelut tarjoavat hyviä vedonlyöntikohteita ja erinomaista viihdettä. Illan ensimmäisessä ottelussa superstaroista koostuva FaZe kohtaa pohjoisamerikkalaisen CompLexityn. Ottelu on BO3 (paras kolmesta) ja se alkaa klo 21:00.

FaZe on keskeneräinen projekti

FaZe teki isoja muutoksia vuodenvaihteessa, kun joukkue vaihtoi valmentajansa ja oman pelin sisäisen johtajansa (IGL). Ovea näytettiin Finn ”karrigan” Andersenille, joka käytännössä rakensi FaZe:sta yhden maailman parhaista joukkueista. Andersen oli tärkeä palanen FaZe:n joukkuetta, kuten myös heidän entinen valmentajansa Robert ”RobbaN” Dahlström, joka siirtyi samalla muihin tehtäviin. Dahlströmin tilalle FaZe kiinnitti entisen MiBR:n valmentajan Janko ”YNk” Paunović:n. Andersenin korvaa 28 vuotias kazakhstanilaispelaaja Dauren ”AdreN” Kystaubayev.

FaZe:a johtaa nyt joukkueen franchise-pelaaja Nikola ”NiKo” Kovač, joka on samaan aikaan joukkueen tehokkain pelaaja ja statistiikka-kuningas. Näiden isojen muutoksien takia FaZe ei todellakaan ole vielä valmis joukkue, vaan heillä on todella paljon asioita selvitettävänä ennen kuin FaZe:sta voidaan jälleen puhua maailmanluokan joukkueena. Tottakai joukkueessa pelaavat vielä neljä entistä pelaajaa, mutta valmentajan ja IGL:n vaihto on niin radikaali muutos, että FaZe ei mitenkään voi olla vielä valmis paketti, kuten eilisessä ottelussaan Cloud9 vastaan nähtiin. FaZe hävisi ottelun selkeästi 2-0, vaikkei Cloud9 ole läheskään maailman parhaita joukkueita.

HUIPPUETU: 50€ RISKITÖN VETO EIKÄ KIERRÄTYSTÄ

Olybetin uusille asiakkaille – vain Uhmapelaajien kautta!

CompLexityllä avaimet käsissään ottelun kannalta

Varapelaajalla pelaava CompLexity voi hyvinkin yllättää FaZen tekemällä kotiläksynsä ja pelaamalla omaa peliänsä. CompLexityn joukkueessa on paljon tulivoimaa, ja tarpeeksi yksinkertaisella pelillä he voivat voittaa FaZen kaltaisen joukkueen helposti.

CompLexity on kokoonpanonsa puolesta nuori ja tulivoimainen nippu. Joukkueen varapelaaja Jordan ”n0thing” Gilbert tuo joukkueeseen tarvittavaa kokemusta tiukkoihin paikkoihin. Gilbert tarjoaa varmasti myös johtajuutta ja varmuutta joukkueen pelaamiseen.

Ottelun kertoimet on kallistunut aivan liikaa FaZe:n puoleen, jonka vuoksi otteluun lähdetään pelaamaan CompLexityn voittoa ja +1,5-tasoitusta. Karttojen puolesta on hyvin todennäköistä, että ottelussa nähdään kolme karttaa, joten myös yli 2,5 karttaa lähtee pitkävetolapulle.