la 26.01. klo 21:30

AC Milan -  Napoli

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Sykkiikö Napoli taas suurseuran nurin?

Lauantaina Italian pääsarjajalkapallossa on tarjolla suurten seurojen kohtaaminen, kun sarjanelonen AC Milan saa vieraakseen toisena taulukossa majailevan Napolin. Isäntä on repaleinen ja pelaaminen ailahtelee, mutta vierailla on melko hyvä loukkaantumistilanne ja pelaaminen vakuuttaa.

Milanolaisilla poissaoloja, eikä pelaaminen vakuuta

AC Milan on ollut läpi kauden myrskyn silmässä loukkaantumistensa ja ailahtelevien peliesitystensä johdosta. Muutosta positiivisempaan suuntaan ei näy pelaamisessa tai tuloksissa, mutta joukkue keikkuu silti neljännellä sijalla Serie A:ssa.

Lauantaina isänniltä sivussa ovat todennäköisesti maalivahti Pepe Reina, puolustajat Mattia Caldara ja Cristian Zapata sekä keskikenttämiehet Lucas Biglia ja Giacomo Bonaventura. Caldara on ollut poissa todella pitkään, mutta Zapata loukkaantui maanantaina Genoaa vastaan pelatussa ottelussa. Biglia ja Bonaventura ovat niin ikään olleet sivussa pidemmän aikaa.

HUIPPUETU: 50€ RISKITÖN VETO EIKÄ KIERRÄTYSTÄ

Olybetin uusille asiakkaille – vain Uhmapelaajien kautta!

Viidestä edellisestä ottelustaan Italian pääsarjassa AC Milan on voittanut ainoastaan kaksi. Maanantaina se kaatoi Genoan vieraissa 0–2-numeroin ja edellisessä kamppailussaan milanolaiset kurittivat Spalia 2–1-loppulukemin. Viiteen viimeiseen kamppailuun Milano on onnistunut pelaamaan myös kaksi 0–0-tasapeliä.

Kärkikastin joukkueen pelaamisen ei pitäisi heitellä niin paljoa kuin se milanolaisilla tekee ja erityisesti ylemmän keskikastin ja kärkipään joukkueita vastaan Milanolla on kuluvalla kaudella ollut suuria hankaluuksia. Helppoa ei tule joukkueen pelaamisesta myöskään lauantain Napoli-ottelussa.

Napoli on kohtuullisen ehjä ja tulokset puhuvat puolestaan

Vieras on hävinnyt viimeisistä 12 ottelustaan Serie A:ssa ainoastaan yhden ja pelaaminen kulkee. Napoli on tarrannut tukevasti kiinni sarjan toiseen sijaan ylivoimaisen kärkijoukkueen Juventuksen vanavedessä. Viime sunnuntaina Napoli kaatoi sarjassa suurten joukkoon lukeutuvan Lazion 2–1 numeroin.

Ainoa kokoonpanon ulkopuolella oleva pelaaja on Napolin hyökkäävä keskikenttämies Marek Hamšík. Slovakialaisen poissaolo ei ole ainakaan negatiivisesti näkynyt, sillä mies on ollut sivussa kolmessa joukkueensa edellisessä ottelussa ja Napoli on voittanut ne kaikki – kaksi cup-ottelua ja jo mainitun Lazio-taiston.

Napoli on ehdoton ennakkosuosikki, mutta pelattavaa löytyy yhä joukkueen kertoimista muun muassa normaalin voiton ja tasoitusten kautta, joihin tartutaan pelivalintoina. Uskotaan, että Napoli niittää tieltään toisessa peräkkäisessä ottelussa toisen suurseuran.